В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ НЯМА ДА ИМА!

Който прочете внимателно статията, ще разбере за какво става дума. Има вреди за едни никакви 41 МИЛИОНА ЛЕВА! Защото някой не си е свършил работата – поради некадърност, защото нищо не разбира, или по-вероятното, защото умишлено и дарствено си е затворил очите. Всички са доволни, освен ние, които сме платили тези милиони, но колко ли от нас го разбират. Може би трябва да го превърнете в храна, пенсии, заплати, детски градини, за да разберете колко пари сме дали.

В България принципът на обществените поръчки НЕ РАБОТИ! Без значение какви правила се въвеждат, винаги се избира НФ /нашта фирма/. Която съответно си плаща комисионната /говори се, че при настоящото управление стига почти до 50 % от стойността на поръчката/. А това трябва да се избие от някъде – от материали, работници, КАЧЕСТВО…..

Още по-интересно е, че пътната агенция някак си не се чувствала ощетена – да се запита човек защо. Тя част от държавата ли е? Или??? Та не е предявила граждански иск за обезщетение. Още по-показателно. Може би защото са сигурни, че присъда няма да има.

Което е много вероятно. За да се отклони общественото внимание, се повдигат едни обвинения, като се оплесква всичко по разследването и обвинението. И резултатът естествено е оправдателна присъда и съответно – иск в Страсбург за обезщетение на „невинния“.

Този цирк вече сме го гледали! И в цял свят има една дума – МАФИЯ!

Елена Гунчева