В КАКВО НИ ВЪВЛИЧАТЕ?

Добро утро! „Ню Йорк Таймс“ отново знае повече за България, отколкото нашите служби. Изводите са два – или „НЙТ“ е осведомен подробно от американските служби, които по този начин искат да повлияят върху българската политика и да ни поставят пред свършен факт, или българските служби, освен да ловят плюещи срещу правителството във фейсбук, за нищо не стават!

Та вестникът съобщава, че цял руски секретен отряд/поделение е отровило Гебрев. Поделение 29155. Ама цялото се опитало да отрови Гебрев. Забелязвам, как това отравяне придобива вселенски размери. В началото беше някакъв си Денис, който тайно се промъкнал и поръсил салатата на Гебрев с новичок. И тъй като обществена реакция освен майтапи нямаше, сега „откриха“ цяло сектретно поделение как се е промъкнало да му трови на човека мезето! Мръсници, бе, мръсници!

Че голяма част от народа ни не е на интелектуалната висота, която желаем, е факт. Също е факт, че средното интелектуално равнище на американците е няколко скали по-надолу от нашия матриял. И проблемът на американските служби е, че си въобразяват, че народ на тринадесет века може да се манипулира също толкова лесно, като народ на двеста години, съставен от потомци на затворници, авантюристи и леки жени.

Да започнем с това, че българите сме по-добре запознати с руснаците от американските служби. Та си знаем, че там несполучливи опити няма. Ама наистина няма. Искат ли някой мъртъв, той е мъртъв. И не се промъква цяло секретно поделение да трови и то неуспешно световно неизвестен търговец. Ако го искаха мъртъв, нямаше и да чуем за опити. Да не говорим, че да тровиш някого от цяло поделение, което да участва, е доста пресилено. Май „НЙТ“ са гледали доста филми за „Капитан Америка“ и нещо са им объркани представите.

А сега сериозно – АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ И ПРОДЪЛЖАВАТ С ОПИТИТЕ ДА НИ НАСТРОЯТ СРЕЩУ РУСИЯ, ДА НИ ПРЕВЪРНАТ ВЪВ ВРАГ НА РУСНАЦИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ – В ПРЕДЕН ФРОНТ НА ЕВЕНТУАЛНА БЪДЕЩА ВОЙНА. Тяхна, не наша!

Правителството ни е съставено от НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! В службите са останали малко читави офицери, които виждат какво се случва, но не могат да се противопоставят. Армията вече се състои само от генерали, произведени на кило, които предпочитат политическата кариера пред военната.

Само българският народ, ние, трябва да се противопоставим на това безумие, в което ни въвличат. АЗ НЕ ИСКАМ САЩ ЗА „СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР“. Откъдето са минали, само пепел е оставало. Те не си защитават съюзниците, а само интересите. И ги оставят на произвола на съдбата след това. Афганистан, Либия, Ирак, Сирия, Украйна. Къде не се намесиха и не направиха кърваво блато. Тези дни зарязаха съюзниците си в Сирия, подвиха опашки и ги оставиха на произвола на съдбата. Защо някой си мисли, че ще защитят нас? 99,9 % от американците не знаят дори къде е България!

Българи, мислете! Защото, ако не се противопоставим сега, един ден светът ще гледа снимките на разкъсани и убити български деца във война, която не е наша! Погледнете снимките на местата, където „съюзниците“ ни са решили, че имат интереси. Кръв, ужаси, смърт, разрушения. В това ни въвличат последните тридесет години.

Американци, НЕ ВИ ИСКАМ ТУК! ТУК РАБОТА НЯМАТЕ!

Елена Гунчева