В коя друга Държава, ако излезеш да Протестираш, значи си ПЛАТЕН и НАРОДА те ЗАКЛЕЙМЯВА

Честит ви 8 ми декември,честита ви Коледа,Нова година,Йордановден,Ивановден,Антоновден,честити ви Ден на Влюбените (или виното) и Ден на Майката и когато и той мине, вече няма да има какво да си честитим, ако това правителство, ако този парламент, ако тези министри, тези шефове на агенции, ако цялата тази политическа пасмина е още на власт в България!!!
Няма друг такъв народ, който да празнува 30 години собствената си гибел, всеки ден да пее, пие и да играе кючеци от щастие, че умира!!!
Няма друга подобна нация, която да се Управлява от пълни бездарници,крадци,продажници,идиоти,чисто луди олигофрени,мутрагени и хрантутници на която да не и пука и дори да си ги преизбира на всеки две години!
Ама какво да очакваме от държава в която на имената на Националните Герои са кръстени спортни отбори?
Държавата в която ако отидете на футболен мач, ще чуете да псуват собствената си национална гордост (ЛЕВСКИ И БОТЕВ)?
Какво да очакваме от Нация в която съседи се мразят до кръв,защото едните мразят Русия,а другите не харесват Америка, сякаш живота им преминава в тези две държави,а не в тяхната собствена?
Дори не знам защо пиша за НАРОД,като реално ние не сме такъв,такъв е имало преди 100 години,когато предателите са били наказвани със смърт,а сега са горди депутати от ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС,когато за децата е било чест да свирят на гайда,на гъдулка,на акордеон,да знаят и пишат на Български,било е чест да излязат на площада и да играят ХОРО,а не да влязат в кръчмата и да ИГРАЯТ КЮЧЕК!!
Какъв НАРОД е този в който всеки мисли за себе си, но никой не мисли за останалите, в който Журналистите се продават на Политиците, гражданите си продават гласа на политиците,а политиците продават държавата си на който им даде повече?
Къде има друг Народ ,който да търпи 10 години Депутат, който не стъпва в Парламента, Милиардер който го заплашва със секретарките и чистачките си, Патриоти, които строят Огради за милиони, които се срутват от един дъжд?
В коя друга Държава, ако излезеш да Протестираш, значи си ПЛАТЕН и НАРОДА те ЗАКЛЕЙМЯВА,сякаш не е възможно да имаш Гражданска позиция или просто да искаш по-добър живот??
Честито МУ ЗАКОЛЕНИЕ на този НАРОД, защото само това му остава, да МРЕ ОТ ГЛАД И ОТ РАБОТА,работа която работи,за да умре от глад, да си имам НАРОДА…

Иван Иванов