В света на Бонд. Джеймс Бонд ШПИОНСКИ ИГРИ, ЗАКАЧКИ И ДРУГИ МАЙТАПИ

Разкрита е тайната на най-мощното оръжие за масово поразяване, което притежава Република България! Ето какво съобщават медиите: „След получаването на съответните сигнали от ДАНС, в Специализираната прокуратура са образувани две досъдебни производства за престъпление срещу Република България – за това, че две лица – чуждестранни граждани са събирали информация, представляваща държавна тайна, с цел издаването ѝ на чужда държава или чужда организация – престъпление по чл. 104, ал. 1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.
В хода на разследването по едното досъдебно производство е установено, че в периода от 2017 г. до настоящия момент, гражданин на Руската федерация е осъществявал разузнавателна дейност, при която е търсил информация за механизмите на изборния процес в страната.“
От публикациите става ясно, че нашенските механизми на изборния процес представляват чудовищна заплаха за Руската федерация и световния мир, затова шпионите на Кремъл са разузнавали тези механизми, които иначе са публикувани в Изборния кодекс и други общодостъпни нормативни документи.

Любо Кольовски

loading...