В сметките на Слави Трифонов няма никаква конспирация, а обикновено незнание

В сметките на Слави Трифонов няма никаква конспирация, а обикновено незнание.
Слави Трифонов се опитва да повтори резултатът от проведените избори 2 в 1 за Президент и Референдум през 2016г., на които въпросите му събраха 3 487 960 действителни гласа.

В представите на Трифонов при нови избори 2 в 1, с тенденциозно висока избирателна активност на президентски вот, неговата партия би била печеливш участник с оглед днешната заявка за подкрепа на Радев.

Станислав Трифонов не отчита три много съществени разлики между изборите 2016 г и днес:

❌Президентът Радев няма право да разпуска НС 3 месеца преди изтичане на мандата си, тоест Тошко и компания ще се излагат ежедневно в парламента до самият вот.
Това е най-добрата антикампания.

❌Да съпоставяш Референдум, на който си сам, с въпросите си, с Парламентарни избори, на които си в съревнование с поне още 6 партии не е незнание дори, дебилизъм е.

❌Референдумът през 2016г беше организиран от „Бунтаря Трифонов“, познат от телевизионният екран само в ролята на човек, защитаващ каузи, даващ път на млади таланти, и разбира се публичен в последните 20г.

Точно обратното – Парламентарните избори днес ще са за „Агресивният Трифонов, пропилял 2 можещи да се случат мандата, заради инат и феноменално его. Това може би само в главата на Станислав Трифонов и подобните му джедаи е някакъв позитив.

Затова г-н Трифонов са важни компетентните хора…Каквито за мое огромно учудване, наистина, няма в екипите ви.
За да не ви правят за смях…

Силвия Георгиева