В тази наша държава има закони, освен тези на групировката СИК

Другарю Борисов,

Отвличането на хора отдавна се квалифицира като ТЕРОРИЗЪМ! В тази наша държава има закони, освен тези на групировката СИК, но ти нямаш мозък да го разбереш и рано или късно ще платиш политическа или друга цена. За да не бъда голословен ще ти подскажа каква е практиката в правовите държави при отвличане на хора, за да разбереш как държавата разговаря без думи със своите граждани!

Има отвлечен човек. Започва комуникация. Службите правят каквото трябва и както трябва. Групите за отвличане, логистика и друга поддръжка се разстрелват на място от специални сили. Заложниците се освобождават. Следва светквичен арест на поръчителите и изправянето им пред съд!!!

Ако не се спази този ред с всички логични рискове означава, че държавата ни няма собствена имунна система, а ползва тази на престъпниците и техните практики. По-наблюдателните граждани и някои външни разузнавателни централи биха имали основания да достигнат до извода, че лично премиера ръководи и този вид бизнес, който както вече казах е чиста проба тероризъм спонсориран от държавата…

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

loading...