В ТИНЯТА НА БЛАТОТО ЖИВЕЯТ ТВАРИ

Често напомням, че много от политиците и хора на ключови постове в държавата всъщност са….братя. По ложа. Зависимости, които никъде не се декларират. Имаше преди време предложение да се декларира членството в масонски ложи, илюминатски организации и прочие, но внезапно политиците станаха много обединени и го отхвърлиха с възмущение.

А обвързаностите са много. Ложа „Слънце“ в Пловдив – Гергов, Първанов, прокурори, съдии….от различни институции, от различни партии, но всъщност от едната страна на управлението. И няма нищо лошо според тях братята да си помагат. В корупцията предимно. И омертата.

Днес отново излязоха данни бивш служител на НСО, свързан с убийството на Марангозова. И един масон. Обвързан също с адвокати, прокурори, бизнесмени – позната история.

На пръв поглед много неща не изглеждат логични в политиката и бизнеса. Докато не се разбере къде членуват. И да напомня ли, че през тридесетте години на миналия век ложите и другите подобни организации са били забранени и недопустимо политик да членува в тях.

На дъното на блатото живеят странни твари. Живеещи в тъмнина и тишина. И колкото по-тинесто става блатото, толкова повече такива твари се завъждат.

Светлината трябва да стигне до дъното. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦЕНАТА. ЗАЩОТО ЗАЛОГЪТ Е БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

loading...