В четвъртък, 09.00 пред ВСС. Помнете и не забравяйте. Битката продължава, тепърва ни чакат най-важните битки!

ТАКА!
За мен е важно и затова го споделям. В четвъртък първа точка в дневния ред на ВСС е предложението за отстраняването на Гешев. БОЕЦ ще бъдем пред ВСС!

Ако в този ден и следващите дни ВСС не приемат това решение, то техните действия ще са най-важното доказателство, че този ВСС трябва да си ходи незабавно.

Чугунененото мнозинство на мафията във ВСС избра Гешев и това е позор и тежък грях спрямо българското общество. И ако към онзи момент са имали някакво обяснение (оправдание не могат да имат) защо го правят – Пеевски ги е натискал и заплашвал.,

Борисов ги е държал и контролирал и тн., то днес нямат никакво обаснение. Пеевски го няма, Борисов го няма, само тяхната съвест и решение са важни.

Тези, които сега гласуват Гешев да запази поста си лично се ситуират , като негови съучастници и ще носят солидарна отговорност за извършените от него престъпления.

Ако това се случи, то цялата гражданска енергия трябва да бъде насочена към отстраняването на това зависимо и компрометирано мнозинство във ВСС. Веднага, на секундата. Техните имена трябва да бъдат публикувани и да останат в историята, като най презряните български магистрати продали душите си на мафията.

В четвъртък, 09.00 пред ВСС. Помнете и не забравяйте. Битката продължава, тепърва ни чакат най-важните битки!
#БОЕЦ