ГЕЙ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС. Ивайло Пенчев ти удвоява кинтите, МВР те пази с 1000 полицая. А народеца – цигани го яли…

Извъди се и официален меценат на гейовете. Ивайло Пенчев от Walltopia.

Сутринта се похвали по телевизията: „Аз съм за каузата им, искам да осиновяват деца, да има еднополови бракове. Това обаче без пари няма как да стане. Затова всяка стотинка, която съберат като дарение или помощ покрай „София прайд“, аз ще я удвоявам…“

Беше се пременил в розова фланелка с логото на фирмата му за монтиране на катерачески стени.

Да вземе тогава да продава стоката си само на обратни – педалите и без това са известни катерачи.

Егати наглостта, егати чудото.

Като имаш излишни кинти, байно, дай ги за благотворителност, за нещо полезно. Хиляди измират без лекарства, ровят по кофите, изнемогват, живеят в унижения и лишения. Не ти ли е малко неудобно да се изтъпаниш в студиото и да се фуклявиш: вижте ме колко съм прогресивен, сега си е*ало майката, ще зария геджурите с милиони, щот са много готини, пукайте се, тъпи консерви…

Добре, решил си да даряваш – прави го в тишина. Необходимо ли е да ожесточаваш, да противопоставяш, да разделяш? Това ли е посланието, което отправя „честното предприемачество“ към населението – ще меценатстваме, ако обърнете резбата?

Същият този новоизпечен Медичи на лъгъбътъитата преди време ревеше, че в България нямало условия за бизнес, че държавата му пречела, че непрестанно го прецаквали.

Видя се колко му пречат. Така му пречат, че се чуди как да си пропилее парите на вятъра и за ония, дето (му) духат.

Изобщо „онеправданите“ педерунгели тая година живи да ги оплачеш. Ивайпо Пенчев ще им удвоява приходите, МВР ще ги охранява с 1200 полицаи срещу 150 000 лв. от държавния бюджет, Столична община им монтира безплатно съоръженията.

В същото време в Ботевград имало само 35 полицаи на щат. Това била причината циганите да вандалстват из местните села, а издирваният убиец Пелов да се разхожда необезпокояван.

Това се нарича модерна справедливост по европейски стандарти.

Гей да си в България днес.

Автор: Недялко Недялков

ГЕЙ ДА СИ В БЪЛГАРИЯ ДНЕС. Ивайло Пенчев ти удвоява кинтите, МВР те пази с 1000 полицая. А народеца - цигани го яли...

http://pik.bg

loading...