Георги Георгиев: Затвор за Истината. Днес ми връчиха призовка за предявяване на обвинения

ЗАТВОР за Истината. Днес ми връчиха призовка за предявяване на обвинения. ЗА говорене и отстояване на Истината – две години затвор. ЗА внасяне на сигнали срещу Борисов, Гешев, Пеевски, за сезирането на испанската прокуратура за Къщата в Барселона, за битката срещу избора на Гешев и организиране на протести и акции срещу управляващата ни мафия и борбата ни с БОЕЦ за справедливост и правосъдие – до 5 години затвор!

ЗА разкриване на мракобесието и лъжите на щаба и правителството за ОТКАЗИТЕ да се тестват контактни и да се поставят под карантина, което доведе до взрив на заразата във Видин и други населени места – глоба от 10 000 до 50 000 лева.
ЗА разкриване на 16 милиарда ДДС и десетки други далавери и схеми на наглите – три години затвор.

ЗА упоритост и последователност в отстояване на кауза и цели и отказ да се окажат, пречупя, продам, умра, или замлъкна и спра по какъвто и да е начин – до пет години затвор.  В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Мафията убива и мачка непримиримите и ограбва всички.

Стоя зад всяка дума, разкритие и действие на БОЕЦ през всичките години и битки и казано и извършено в лично качество. Битката продължава. Ще я продължа и от ареста, ще я продължа и от затвора. В обвиненията към мен е вписана присъдата на мафията и нейните главатари – Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, нито ОП, или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката.

И не се страхувайте. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и злото, което ни убива. Винаги е имало и сега има смели, честни и достойни граждани, журналисти и магистрати. Можем да се преборим със злото и да си подредим държавата. Можем да живеем свободни в нормална и демократична държава. Можем. Повярвайте в силите си и се отърсете от страха. Тогава ще я усетите, няма ка да ви го опиша чувството, ще усетите свободата!

Ще дишате. Ще живеете. Ще мечтаете. Имайте вяра, ще се преборим с всичко.
Битката продължава. Благодаря за подкрепата, бъдете здраве и се стягайте за площадите.

loading...