Георги Марков: Митов, не те ли е срам!

Бившият депутат от ГЕРБ и ексконституционен съдия Георги Марков изригна в социалната мрежа срещу кандидата за премиер Даниел Митов, който веднага след връчването на мандата поиска подкрепата на Демократична България за правителство на Бойко-борисовата партия.

Според Марков идейно ГЕРБ е по-бизко до БСП заради отказа на столетницата да подкрепи Истанбулската конвенция. „Каква им е идейната близост на ДъБъ с ГЕРБ и СДС? Може би това, че едната партия в ДъБъ – ДСБ, е агент на БСП и разстреля СДС“, отговаря си агент Николай.

Ето какво написа Георги Марков във фейсбук, като запазваме правописа на автора:

МИТОВ, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ? УНИЖАВАТЕ БОЙКО – ТЕ ГО ПЛЮЯТ, ВИЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ

Иде ми да се хвърля в Дунава! Митов щял да води преговори с ДеБъ, че били най-близко идейно. Ами, те по-добре да водят с Корнелия Нинова, тя поне беше срещу Истанбулската конвенция.

Каква им е идейната близост на ДеБъ с ГЕРБ и СДС? Може би това, че едната партия в ДеБъ – ДСБ, е агент на БСП и разстреля СДС? А единственият евродепутат – бай Радан, нарече Бойко „бай х.й“ за благодарност, че го запозна и заведе при Ангела Меркел…

Коя е идейната близост на ГЕРБ със зелената партия в ДеБъ, която не позволи да има втори лифт на Банско и която е зелена отвън и червена отвътре? Абсолютна любеница!

И как е идейната близост на ГЕРБ с лицето Христо Иванов? Виден соросоид, представител на кръга „Капитал“, кръгла правна нула, който въпреки, че беше по милост взет за министър от Бойко, и до ден-днешен не е научил, че, за да се внесе промяна в основния закон от обикновено Народно събрание, трябват не 27, а 60 депутата.

Каква е идейната близост бе, господа кандидат-премиери и министри, на ГЕРБ с ДеБъ, когато бай Радан се съюзи с Елена Йончева и извоюва „най-идиотското“ и злепоставящо България решение на неолибералите, комунистите и зелените в европарламента – да имаме македонско малцинство в България, да клекнем на Македония, да приемам третия пол, Истанбулската конвенция и Пактът за миграцията.

Хвърляйте кърпата! Дайте си оставката преди да са ви я поискали и тези 800 000 избиратели!

Не те е ли е срам бе, Митов? На втория тур на кметските избори в София те играха с комунистите и ГЕРБ загуби „Триадица“, „Средец“, „Оборище“, „Лозенец“. Стефан Савов се е обърнал в гроба!

Не те ли е срам бе, Митов? Унижавате Бойко! Те го плюят, вие мислите, че дъжд вали! Пожалете го Бойко, бе, в болница е човекът!

https://offnews.bg/