ГЕРБ – Евроизбори 2019г. – Ад или Падение

Г-н Нареждач ОПГ ЦЕЦО ГПЗ оглави щаба за Евроизборите не ГЕРБ. Какви ли Еврокандидати ще са тея?
Цветан Цветанов оглави щаба за Евроизборите на ГЕРБ.  Цветанов е популярен със завършеното СПОРТНО училище, липсата на каквото и да е било политическо, икономическо образование или дори образование по връзки с обществеността или човешки ресурси, които да го правят подготвен и пригоден затова ОГЛАВИ ЩАБА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ.
Според някои слухове носени сред опозицията в началното образование на Цветан Цветанов е добре прикрито и помощно училище завършено от него в гр. Вършец, което той охотно е заместил със спортно в официалната си биография. За тези слухове няма достатъчно информация, за да бъдат напълно потвърдени, но факт е, че свидетели бяха извадени в национален ефир – т.е. възможността е реална слухът да е факт и е над 50%.
Историята далеч не свършва дотук – Цветан Цветанов е неофициално популярен в България като царя на нарежданията под чието неофициално ръководство са ДАНС на подчинение на бившия му заместник и дясна ръка Председателя на ДАНС Димитър Георгиев и българската полиция и по-точно категорично са негово подчинение, когато става дума за комунистически нареждания, вендети и репресии през закона. Тези слухове са доста ЛОГИЧНИ с оглед факта, че Цветан Цветанов е комунистически възпитаник от системата на МВР. За  шумни и безуспешни негови нареждания и фалове през 2018 година от обществото  ни се смятат:
1. Законът за 48 часовото тайно задържане в демократична, правова държава член на ЕС в 21 век получил вето от Президента.
2. Законът за удържавяване на частно имущество без съд, доказване и процес преписан дословно от закон от 1947 година   – времето на Холокоста и Втората световна война и приложен в условия на демокрация и капитализъм в страна членка на ЕС в 21 век.
3. Закон за принуждаване адвокатите да издават тайните на клиентите си на органите на реда, което граничи не с беззаконие вече, а с безумие.
4. Взимане служебният автомобил на Онбудсмана на Република България  Мая Манолова.
5. Изпращане полицаи по време на срещи из страната на Корнелия Нинова.
6. Публичният арест и вендета над Десислава Иванчева –  крала с носа си.
7. Либийският кораб взет на абордаж, заради който Либийците почти не ни обявиха война и всяка последваща дипломация на Борисов бе закъсняла и като след дъжд качулка, защото факт е, че нарежданията като порочен комунистически модел удариха дори външнополитическите ни отношения.
8. Серия случаи на наредени не само невинни обикновени хора, но и жертви през полиция и данс от извършители на престъпления срещу тях на поръчкова  вендета през и чрез Българските институции за законоприлагане и правораздване.
С това запомнихме зам. председателството на Цветан Цветанов на ГЕРБ засега и не по-малко с непрекъснатите скандали за неспирните му шумни коалиции с ДПС срещу, които вече не само опозицията, но и народът люто се бунтува.
И този човек с този трак рекорд и това образование ни избира Евро депутатите и оглавява комисията. WTF?!
О OПАЗИ БОЖЕ ОТ ТЕЗИ ГЕРБ КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ!
Междувременно изборите на Евродепутатите ни не са просто поредните избори, това е избор на хора определящи  бъдещето на цяла България, избор на хора определящ почти изцяло представянето на България в ЕС, намесата ни е политиките на съюза и отстояване националните ни интереси като страна членка на Евро Съюза, т.е. важността в това да се изберат добри дипломати и качествени хора с нужния ценз, опит и образование, а не Панаирджии и евтини циркаджийски артисти като Николай Бареков или Валери Симеонов е огромна за Бъдещето на цяла България, влизането  ни в Еврозоната, увеличаване на доходите на населението, намаляване ръста на емиграцията, изобщо и изцяло за Бъдещето и развитието на цялата страна, защото тези хора ще са нашите преговарящи и официални представители пред Европа, които ще защитават интересите на 7 милиона души и цялата България икономически, политически, социално, проектно, като участник в международните политики и възлови ключови решения – във всичко. Важност за България от 1 до 10  – 11.
Е бихме искали да попитаме Г-н Борисов  – правилно ли е някак според Вас един физкултурник да отговаря за бъдещето на България в Европа и не какъв да е физкултурник, а физкултурник с пагубно лошо представяне и за ПП ГЕРБ и за цяла България цялата 2018 година. Физкултурник, без ценз и с трагикомичен трак рекорд в това управление на ГЕРБ/. Правилно ли е?
Правилно ли е това, Г-н Борисов?
Айде Вие може да сте пожарникар, ама сте доказал се пожарникар с 10 години опит в управлението значи можете доказано, ако опитът бие ценза всичко е точно, но единственото, което имаме за Цецо е, че Вие така сте си решил – по ценза и образованието ли? Или по точките от 1 до 8 специални умения в сектор Съсипвациус Българикус цяла 2018 година? Кое така Ви убеди и мотивира да попитам само те те този да ни избира Евродепутатите и оглавява щаба за Евроизборите с IQ 30. Той ли трябва да ни избира евродепутатите наистина? Сигурен ли сте? Kакви ще са тея Евродепутати на ГЕРБ, Г-н Борисов?
Какви ли номинации ще да са тея? Най-добрите ли? Олигофренски ли? К’ви?
Елица Стоименова
loading...