ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите

🤮ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите.

💩Вместо да обяснят каква е причината за огромните разлики при улично осветление, вместо да предприемат поне някакви действия да спасят София от финансовия колапс, до който самите те я докараха, вместо да реват за стотици милиони подарък от държавата… те се занимават със спонсориране със стотици евро на пропаганда във Фейсбук.

🛑Скъпи политически опоненти – безсилни сте, защото за всички е ясно до каква катастрофа във всички сектори доведе вашето вече 16 годишно управление на София. Подобни манипулации няма да ви помогнат! Софиянци искат енергични и честни хора с визия и кураж, които да решат отворените от вас проблеми, вместо неспиращите кражби, некачествени ремонти и шикалкавене.

❗ И както винаги – ако предлагаме нещо, ще го намерите на страницата на Спаси София, а не в кафявите медии, които обслужват ГЕРБ.
#СпасиСофия #ГрадЗаХората #БорисеЗаСофия

Борис Бонев