ГЕРБ има изключителна изгода от Копейкин

ГЕРБ има изключителна изгода от Копейкин – общият знаменател е проруските ангажименти с енергийни проекти, олигарси и най-вече корупцията /зад почти всяка голяма корупция у нас прозира намеса, участие или интерес на руски компании/. Примерно, Лукойл данъците – това е възможно само ако има корумпирани политици и държавни чиновници.

Не трябва да подценявате Копейкин – той има солидна финансова база, подкрепа на български групировки свързани с Русия, има медии, които го следят. В сряда Москва ще изпрати послание към българското правителство – можем да ви свалим или да ви разклащаме.

Демагогията при този човек е извън разбиранията на нормалните хора. Антиваксърството според него е умствена емидемия, и скоро след това е знаме на борбата. Напълно допускам да се е ваксинирал, защото неговото всеядство на проблемност е емблематично, стига да може да спечели някой процент.

Ако видите в сряда повече хора на улицата бъдете сигурни ГЕРБ и ДПС са го подкрепили. Задкулисно. И помнете главният координатор е в Москва.

Илиян Василев