ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите!

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите!

Икономическите момчета позатвориха кранчетата , или поне сериозна част от тях.

Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите.

Вчера Кирил Петков каза, че съществува червена линия в неговите разбирания. И това е когато 42% от пенсионерите живеят под прага на бедността. И че, след като тяхното правителство е осигурило пари, то следва част от тях да се дадат, за да спре мизерното съществуване на възрастните хора.
И на това ГЕРБ казва -не!

Нещо повече. Онова лице, което още е свободен лидер на ГЕРБ, наместо да бъде несвободен индивид в затвора, та това лице каза, че те си актуализират бюджета за да ….ГО ОТКРАДНАТ!

Логично е в гербеските глави да съществува единствено представата, че щом има пари, то те следва да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на герб и така е било вече 12 години.

Но явно герберските умове са още по-перверзни. Защото наричат кражба , увеличаването на пенсиите.

Защото, да! Всеки лев , който не отива в джобовете на пеевски и в чекмеджетата на борисов и в обръчите от техни фирми, е някакси, как да кажа, според техните уродливи представи КРАЖБА.

И защото, след като благодарение мъдростта на политическите сили в парламента, герб съвсем не бяха изчегъртани, сега те отново гледат на държавните пари, като на нещо което им се полага да откраднат.

Диана Дамянова