ГЕРБ? НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!

Въпреки всички регистрации, изпълнение на формални, нормативни и други законови актове, такава партия няма. Има Бойко Методиев Борисов и някакви видими екземпляри около него.

Другите са невидими и неизвестни. Сред тях вероятно има и нормални хора, но те не смеят дори да си помислят, че трябва да кажат на тоя видиотен тип, че трябва да везнага да се разкара от политическото, информационното и житейското пространство.

Чудя се защо професорите Балтов и Ангелов, както и Лъчо Мозъка и Дариткова не вземат спешни медицински мерки и да спасят поне физически вожда си, като го въдворят в някоя псхиатрична клиника, където медикаментозно да му бъде оказана помощ!

Такива мисли ме връхлитат след последните две телевизионни истерии на Бойко и особено след тазсутрешната му малоумна тирада.

Не съм психолог, нито психиатър, но дори за мен е видно, че Бойко страда от биполярно разстройство – единият Бойко не помни какво е казал другия Бойко. Бойко страда и от болезнен и очевидно неизлечим егоцентризъм. Всичко това, в комплект с дивашката му агресивност и неконтролирума бруталност го прави особено опасен за околните. Нямам предвид само политическите аспекти на гангстерското му поведение и просташко говорене.

Не на последно място ще отбележа и рисковете, които предизвикват параноята и страховете от възмездие за престъпните му безобразия, което възмездие много скоро ще го сполети.
Питам се дали обикновените симпатизанти и членове на ГЕРБ, които след броени часове ще гласуват за своята „партия“ осъзнават ли поне една малка част от съдържанието на изговорените през последните няколко дни грандиозни глупости? Не е възможно да няма такива симпатизанти и членове на ГЕРБ, колкото и малко да е тяхната бройка!

Време е Гърневски да прелисти творчеството на Маяковский и да се вдъхнови за една поема, посветена на Бойко, та да остави и литературна следа за колосалните подвизи на Главатаря си. Спас ги умее тия работи и аз разчитам на художественото му слово. Дано пробуди заспалите любовни трепети на ГЕРБопитеците в залеза на това голямо бедствие – Бойко Методиев Борисов.

Любо Кольовски