ГЕРБ са недоволни, когато срещу тях се използват легитимни и еквивалентни на арогантността им действия от страна на служебния кабинет

Всички провали, безобразия и престъпления и през двата си мандата ГЕРБ оправдава, като обвинява всички останали, че са били пречка, бариера, прът в колелото на въображаемия им прогрес. В дните, откакто тия негодници не са навласт, те не спират да дават пресконференции, брифинги и обикалят много енергично 4-5 телевизионни канала, за които всички знаем, че са меркантилни слуги на негодниците.
Ето, появява се Павлова в компанията на Московски и хвърлят обвинения на ляво и надясно за трагичния инцидент в тунела „Ечемишка“. Или се появява Фандъкова и обяснява как тя не е виновна за топлинното и електрическо бедствие в столичния град, където живеят над 2 млн. българи. И Фандъкова, и Павлова нямат никакво право и никакво основние да оправдават бедствията и трагедиите с безотговорността на своите партньори, избрани на няякакви фалшиви търгове и други съмнителни състезания. МОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА И ИЗБРАНИТЕ ДА Я УПРАВЛЯВАТ СА ИЗПЪЛНЕНИ ОТ ОТ „А“ ДО „Я“, а задълженията на държавата към мен са обвити в мъгла и престъпна неизвестност.
Павлова, Фандъкова и Московски щели да дадат на прокуратурата фирмите, които са предизвикали инцидентите и бедствията. Мен, като гражданин и данъкоплатец, това не ме интересува. Павлова и Фандъкова да си изясняват отношенията с фирмите, с които са сключили някакви договори. Мен, като гражданин и данъкоплатец ме интересува само и единствено дали тунелите са безопасни и не застрашават живота ми и живота на близките ми. Мен ме интересува защо нямам парно и ток, след като редовно си плащам задълженията. Мен ме интересува защо Павлова, Фандъкова, Московски и останалите бивши министри не са си свършилиработата и не са изпълнили задълженията си под ръководството на своя премиер-дезертьор. За мен е важно, че Павлова е сключила договор (или е продължила действието на тоя договор), след като е била наясно, че „Ечемишка“ ще остане в критичното си състояние. Моковски е можел да предвиди Хитрино, а Фандъкова трябваше да се сети, че тръбопроводите на „Топлофикация“ са в критично състояние поради възрастта си.
ГЕРБ и присъдружните им шайки обаче, винаги се измъкват от критичните ситуации, като се позовават на минали периоди, управления и правителства. ГЕРБ са белокрили ангели. Невинни, хуманни, човеколюбиви и любвеобилни.
ГЕРБ са недоволни, когато срещу тях се използват легитимни и еквивалентни на арогантността им действия от страна на служебния кабинет.
ГЕРБ са по-големи и по-чудовищни демагози и от комунистите, и от фашистите, взети заедно.
Не се наемам да гадая какво бъдеще би могла да има една такава фалшива, алчна, граблива и некадърна формация. Ще кажа само, че ако тая проклета формация продължи съществуването си, България и българите нямат бъдеще.

Любомир Кольовски

Резултат с изображение за Любомир Кольовски

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts