Германска им работа – от Космоса, направо под земята

Прав е германския посланик, че всичко се решава в България. Дотук няма никаква лъжа, а само добре познатото ни унизително лицемерие!

Цялата истината е, че всичко се решава в България, но в офисите на фондациите „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“ в София. И в няколко офиса на банки със специален статут. На тези места се правят коалициите за управление на страната, запушват се устата на инакомислещите съпартийци, чупят се ръцете и краката на праведниците и се накичват с власт такива като Борисов. И на още по-вероломни от него, но скрити.

Последствията ги знаем всички и са видими навсякъде около нас. Няма да е честно и да не споменем и американската фондация, която след като успя да направи по неведоми пътища свои личен външен министър, той бързо беше погребан от германската фондация – като партньорски знак за това, кой всъщност управлява България и откъде. Нали така, уважаема геносин Меркел? Всички знаем, но все едно, че не знаем – напълно по европейски!

Заради непростимата ви политическа грешка, госожо Меркел, да установите мафиотско управление на страната чрез използвание на лица с престъпна репутация, сега сте с вдигнат червен картон. Бяхте предупредени навреме, но не реагирахте, защото в редиците ви има установени тежки корупционни зависимости. И този червен картон ще става все по-червен, докато самият Берлин не падне отново в ръцете вероломните. И ще падне за пореден път – въпрос на време. Жалко.

Германска им работа – от Космоса, направо под земята.

Николай Марков

loading...