Героите на България!

Това са Те, хората които ни спасиха от сигурна смърт, които от 30 дни се раздават в името на Народа, работят денонощно и се стремят да сме добре информирани!
Надали ще ви изненадам с новината, че Делян Пеевски е Дарителят на месеца. Пик, Блиц, Канал 3 и Нова Тв. са готови още от сега да го изкарат Герой, а покрай тях и стотици хиляди зомбирани малоумници, които следят тези медии и тяхните печатни издания.
Това момче е дарило над 2 Милиона лева в тази тежка за България криза, и е достойно да кръстят в Пазарджик улица на него, а след кончината му да го канонизират едновременно от Българската Православна Църква и от Главното Мюфтийство!
Явно всички забравиха, че този „СВЕТЕЦ“ , в едно с Ахмед Доган и Бойко Борисов откраднаха 3 Милиарда от КТБ, че неговите фирми усвояваха и усвояват Милиарди от Нашите пари? Забрваихте ли, че този Гнусен Национален Предател не стъпва в Парламента от години, но взима заплата, че го пази НСО на което ние всички плащаме, че стана Мулти-Милионер докато беше Депутат ( което е необяснимо и напълно незаконно)?
А кой мислите че удари Васил Божков и ще превземе бизнесът му?
Този „Свински“ Вирус превзе и отрови цялото Общество, взе под крилото си всички продажници, всички политически дегенерати, създаде армия от скъпоплатени Проститутки, които са готови на всичко за пари и за да се чувстват част от „Елита“. Две от тях са на снимките в края на статията ми!
То създаде държава в държавата и всичко това с позвoлението и подкрепата на Полиция, Съд, Прокуратура и разбира се Бойко Борисов?
Вирусът Пеевски е много по-опасен за България от COVID-19, защото той е много по-адаптивен, той притежава власт и пари, него никой не се и опитва да го унищожи, той е просто Неприкосновен?
Веднага след Дилянчо се нарежда Кирчо Домуса?
Този вече опитомен бизнесмен също дарява много от паричките, които държавата му е спестила в годините, които държавата му е наляла в годините и тези, които тепърва ще изкарва от държавата в годините?
Той, Пеевски, Вальо Златев, Георги Гергов, и много други Гербо-Дпсаро-Бспаро-Патриотаро зависими, ще имат да усвояват едни доста Милиради в следващите месеци, за да могат да излязат силни от тази криза, за да имат пари за изборите през 2021, и за да си подсигурят още няколко години рахат и локум?
Цвета Караянчева??
Това недоразумение е по закон Първа в Държавата?
По- Тъпа селянка от тази май не сме имали на този пост ( даже и Цецка Цачева стоеше по-добре, нещо което никога не съм мислил, че ще кажа или напиша)?
Сякаш Бойко и Сие ни пробват доколко можем да търпим?
Но това не е всичко, защото дори и Цвета е Цвете пред Дани Кирилов?
Искам да знам кои са били тези преподаватели, които са му дали диплома на този юридически клоун и да им забранят да преподават?
Толкова ме е Срам, че този представлява България пред света, че съм готов да му простя всички щети, които нанесе на България с безумните си законопроект и тяхното непрестанно отменяне, само и само да се махне?
Но и този не е Най-тъп в правителството със СОП (СОП- специални образователни потребности), което ни управлява?
Николина Ангелакова?
Принцесата, която е съчетала в себе си красота, чар, стил и огромна доза интелект?
Жабата целуната от Принц Бойко успя да премахне Мутрите от Концесиите на плажовете?
Намали цените на шезлонгите?
Увеличи в пъти туристите?
Успешно промотира Красотата си на всякакви червени килими по света и у нас?
Докара десетки хиляди Белоруски и Украински младежи,които да работят за без пари в хотелите на Милен Велчев, Ахмед Доган, Вальо Злтаев и прочие Боклуци, докато на нашите деца им е забранено да работят повече от 4 часа на ден и след 22.00ч., нищо че те точно тогава излизат за дискотеки и партита?
Ананиев (Здравен Министър)?
Този е незаменим, безсмъртен, неостаряващ, той е Административен БОГ?
Преминал през всички правителства, доказал се във всякакви сфери, той истински промени здравеопазването в Бг?
Всички Държавни болници са превърнати в отблъскващи, депресиращи и отбягвани от цялото Общество?
Лекарите там работят за жълти стотинки, сестрите са като робини, но иначе всичко е наред, нали си имаме частни клиники?
Имаме си, а някой запита ли се на кой са тези клиники?
Как се строят такива, как се обзавеждат с апарати за десетки милиони и как всички тези клиники тънат в разкош от пари, а държавните умишлено умират?
Милиарди всяка година изтичат от нашите джобове и се пренасочват към джобовете на лекари, които са погалени по главичките?
На всичко отгоре, сега Нова Тв и БТВ събират дарения за ремонти на Държавни болници, на отделения и на какво ли оше не? Че защо ние да събираме пари за вашите грешки бе г- да и дами Управленци?
Че малко ви даваме, за да храните десетките хиляди “ САМОТНИ МАЙКИ“, които са омъжени по Циганските закони, но не и по задължителните Български такива?
Вече цяло десетилетие г-н Циганина прави деца и умишлено не ги припознава, а „УЖ’ Самотната му жена получава стотици левове на месец за всяко дете?
Като си говорим за читавите Лекари в България, точно днес на техният празник?
900 000 Инвалиди?
Да не би тези корумпирани боклуци в ТЕЛКОВЕТЕ да не са Лекари? Да не би в Министерството да не знаете колко е тарифата, кои са посредниците и кои са лекарите?
Да не би да направихте ревизия на всички Телкувани цигански гета, които живеят на гърбовете на всички останали?
Бойко Борисов?
Евала, Баце!
Ти успя да превърнеш всички държавни институции в цирк пълен с изроди, че се и гордееш с това?
Чакам с нетърпение да видя със собствените си очи, как ще бъдеш предаден от собствените си изроди, как ще ти го набият Цветанов, Пеевски, Гергов и Сие, ама така ще ти го набият, че ще ти изхвръкнат очите!
Заслужен край за един заслужил актьор…
Уважаеми БЪЛГАРИ, Апелирам към вас, Умолявам ви, спрете да гледате Нова телевизия, Канал 3, ТВ. Европа, БТВ, спрете да четете всякави вестници свързани с Пеевски и Сие, спрете да влизате в сайтове, като ПИК И БЛИЦ, спрете да рекламирате на тези места, спрете да гласувате за тези идиоти!
Погледнете ги на снимките, вижте ги хубаво и се замислете, това ли заслужавате?
Алооо Васил Божков и Цветан Василев?
Вие докога ще си мълчите?
Виновни сте за много неща, това е сигурно, но все още можете да изкупите греховете си пред нас?
Извадете всичко което имате за гореспоменатата пасмина, докажете, че сте мъже, че имате чест и достойнство…

Иван Иванов

loading...