ГЕРОИ КОМИЧНИ ЗАЕМАТ ПОЗИ ТРАГИЧНИ

Не можахте ли да направите щаба от синоптички – тех никой не ги слуша какво говорят, така или иначе, но всеки ги гледа?

герои комични
заемат пози трагични.

Приятно е да слушаш Даниел Вълчев, това говорене липсва, изостави се от тренда на масовата профанизация и евтината смешка, а и по същество се противопостави на мейнстрийма, което е направо изумително за политическата порода, която представлява. Помним Кунева как нападна Борисов, с невиждана ярост, докато не се устрои на завет.

Единствената ми надежда е летния туристически сезон да свърши онова, което правителствата не смеят.
Мисля, че на въпроса, „коя е най- идиотската нация?“ от радио Ереван вече не отговарят „ама правим страхотен коняк“, а вместо това казват – „обаче имат страхотни домати“.

Фурмите лекуват само в комплект с белина, казват група учени от харвард, за да е успешно лечението, трябва да изакате минимум двайсе бели костилки, заявяват от там.

„Положителен за Covid-19 е пристигнал от Амстердам в София. Властите издирват над 90 пътници“

Защо това е важно? – питаме ние.
Има си списък на полета, хората фигурират там с всички лични данни, а по правилата на държавата ни, следва да са под 14 дневна карантина, за която са подписали декларации – къде е драмата тук, нали всички пристигнали на летището в София са болни до доказване на противното?

Георги Дренчев

ГЕРОИ КОМИЧНИ ЗАЕМАТ ПОЗИ ТРАГИЧНИБележка на АФЕРА: Ей го на и тоя, естествено от ВМА – задавал се още по-мощен удар през есента и зимата. Ами, да, бе, аланколу, през есента и зимата винаги се задава вирус и грип! Аман от фатмашките ви пропаганди, поне питайте как фино да манипулирате, а не като дървени тикви!

Afera.bg

loading...