Гешев ако има поне грам акъл в главата си трябва да е наясно, че настоящата му позиция на ангел-хранител на шайките на Баце и Шиши вече не е печеливша

Гешев ако има поне грам акъл в главата си трябва да е наясно, че настоящата му позиция на ангел-хранител на шайките на Баце и Шиши вече не е печеливша.

Разбирам чувството му за лоялност към „началниците“, които го изкараха от скромния му кабинет на второразреден прокурор и без да има качества за това го направиха „главен“. Но от лоялността до глупостта, макар и високо платена, има само една крачка и дано Гешев не я направи. В противен случай сам ще се постави в списъка от високопоставени политици, магистрати и чиновници, които САЩ и ЕС ще настояват да видят в раирани дрехи.

А споменатите няма да се задоволят само с главата на бившия зам. министър Александър Манолев, който даде „фира“ покрай построената с евросредства лична резиденция в Сандански. Битките на Шиши с Държавния департамент и опитите му да се изкара невинен само ще настървят чичо Сам още повече. Покрай него може да се нулира и ДПС, защото благоразположението на Ердоган може изведнъж да изчезне и на определени телефони в Турция да спрат да им вдигат.

Черепа се оказа по-умен и демонстрира кооперативност и желание за сътрудничество с правораздавателните органи.

Очаква се решението на Гешев дали доброволно ще смени отбора. А времето му за размисъл скоро изтича.

Емил Василев