Гешев, остават ти 2 дни. От сряда имаш ЗАБРАНА от БОЕЦ да влизаш в съдебната палата, освен, като арестант.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
Прочетете и споделете така, че да стигне до Пеевски, Гешев, Карадайъ, Цацаров, Буда и останалите наглеци!
.
ДОКУМЕНТ 1 – лично „главният прокурор” нарежда проверка на СП след сигнал на БОЕЦ по материал на биволите за Карадайъ за прословутите „къщи за тъщи” по време на скандала АпартаменГейт! След две години да сте чули нещо по тази проверка? НИЩО! Прокуратурата не откри данни за извършени престъпления!
ДОКУМЕНТ 2 – Специализираната прокуратура на Гешев отказва да образува проверка по сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски през януари 2016г. Тогава той изведнъж за няколко месеца от собственик на стар Опел стана мултимилионер и никой не го попита какъв е произхода на средствата му! БОЕЦ изисквахме проверка на Пеевски ни отговориха, че вече е проверяван през 2014г., което го прави пожизнено невинен, майка му също! Как обаче специализираната прокуратура през 2014г. е проверила факти и сделки случили се през 2016г не става ясно!
През 2018г. БОЕЦ внасяме и първият сигнал в новата КПКОНПИ и той е отново срещу Пеевски за пране на пари и тн. Помните как тогава Пламен Георгиев обяви, че „Пеевски е най-чистия в държавата”.
.
ТАКА прокуратурата и институциите в България са разследвали Пеевски по време на управлението на Борисов и по времето на Цацаров и Гешев! БОЕЦ имаме хиляди документи след повече от 170 внесени сигнала, които скоро ще са доказателства в съда за престъпленията на свинете и техните пазители.
,
Междувременно  Георги Георгиев от БОЕЦ е осъден на пет месеца затвор по обвинения на каскетите на Гешев по поръчка на Пеевски и Борисов.
Американското правителство наложи безпрецедентни санкции на Пеевски, Божков и други олигарси, политици и държавни служители за тежки корупционни схеми и зависимости. Това е най-силното доказателство, че в България прокуратура няма. Прокуратурата е превърната в мутренска бригада за защита на интересите на мафията и бухалка срещу неудобните и непримиримите. Затова и Пеевски си избра Гешев за гл;авен прокурор. С посочените документи БОЕЦ доказваме, че прокуратурата служи, като щит за корумпираните.
,
Сега Гешев, пазителя на мафията трябва да си ходи заедно с господарите си! НЕЗАБАВНО!
От сряда излизаме пред съдебната палата в София всеки ден – ГЕШЕВ ВЪН! Ще блокираме всички входове и няма да допуснем този позор в сградата! Да си заминава, край, свърши се, приключи!
Гешев, остават ти 2 дни. От сряда имаш ЗАБРАНА от БОЕЦ да влизаш в съдебната палата, освен, като арестант. До скоро.

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: [email protected]

www.boec-bg.com

 <<< PAYPAL >>> link click

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА