Гешев, остават ти 4 дни. От сряда имаш ЗАБРАНА от БОЕЦ да влизаш в съдебната палата, освен, като арестант

Няма налично описание на снимката.Няма налично описание на снимката.

ТАКА!
Прочетете и споделете така, че да стигне до Пеевски, Гешев, Карадайъ, Цацаров, Буда и останалите изроди!

ДОКУМЕНТ 1 – лично „главният прокурор” нарежда проверка на СП след сигнал на БОЕЦ по материал на биволите за Карадайъ за прословутите „къщи за тъщи” по време на скандала АпартаменГейт! След две години да сте чули нещо по тази проверка? НИЩО! Прокуратурата не откри данни за извършени престъпления!

ДОКУМЕНТ 2 – Специализираната прокуратура на Гешев отказва да образува проверка по сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски през януари 2016г. Тогава той изведнъж за няколко месеца от собственик на стар Опел стана мултимилионер и никой не го попита какъв е произхода на средствата му! БОЕЦ изисквахме проверка на Пеевски ни отговориха, че вече е проверяван през 2014г., което го прави пожизнено невинен, майка му също! Как обаче специализираната прокуратура през 2014г. е проверила факти и сделки случили се през 2016г не става ясно!

През 2018г. БОЕЦ внасяме и първият сигнал в новата КПКОНПИ и той е отново срещу Пеевски за пране на пари и тн. Помните как тогава Пламен Георгиев обяви, че „Пеевски е най-чистия в държавата”.

ТАКА прокуратурата и институциите в България са разследвали Пеевски по време на управлението на Борисов и по времето на Цацаров и Гешев! БОЕЦ имаме хиляди документи след повече от 170 внесени сигнала, които скоро ще са доказателства в съда за престъпленията на свинете и техните пазители.

Междувременно аз съм осъден на пет месеца затвор по обвинения на каскетите на Гешев по поръчка на Пеевски и Борисов.

Сега Гешев, пазителя на мафията трябва да си ходи заедно с господарите си! НЕЗАБАВНО! От сряда излизаме пред съдебната палата в София всеки ден – ГЕШЕВ ВЪН! Ще блокираме всички входове и няма да допуснем този позор в сградата! Да си заминава, край, свърши се, приключи!

Гешев, остават ти 4 дни. От сряда имаш ЗАБРАНА от БОЕЦ да влизаш в съдебната палата, освен, като арестант. До скоро.
#БОЕЦ