Гешев се мъчи отчаяно да заработи пред американското посолство с нови шпиони. Но не е само той.

geshev

Гешев се мъчи отчаяно да заработи пред американското посолство с нови шпиони. Но не е само той.

Първо, работата по залавянето на шпиони е на ДАНС, не на прокуратурата. Такива за и заслугите. Ерго, Гешев, с чужда пита помен прави.

Второ, в същност тези медийни пиратки обслжават именно службите, които са тотално пленени и в продължение на десетки години не работят изобщо по руското направление. Цацаров дори с Чайка се договори да не се работи. Гешев и същото котило.

Трето, питам колко души ДАНС – контраразузнаването е открило сред службите че работят за Русия? Нито един. Защото шпионите дипломати ще бъдат заменени с нови шпиони дипломати.
И последно, кой ще понесе отговорността от военното и цивилно разузнаване за това че са излъгали държавното ръководство, че Русия няма да нападне Украйна, ВЪПРЕКИ, че са получили информация от американските служби за обратното.

Кой? И като тръгнете по веригата на отговорността ще опрете до тези които са назначили? Борисов и Радев. Там Гешев не пипа.
Да е разследвал някой за пропутинска пропаганда?! Но искаше да закрие НПОтата, които разследваха корупция и разследваше медии.

Илиян Василев