Гешев ще арестува Борисов, предрече сайт, обслужващ премиера в оставка и прокуратурата

Пропагандната медийна флигорна на модела „Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и Цацаров“ обяви кои ще са повечето министри в евентуалния служебен кабинет. Но не този опит да го играят врачка е толкова важен. Горещата информация е, че главният прокурор Иван Гешев е готов да арестува премиерът в оставка Борисов! Сериозно. Недялко и Пик пишат, че именно това е голямата цел на служебното правителство на президента Румен Радев.

За да се случи задържането обаче по закон трябва санкцията на прокуратурата и логично на самия Гешев. Спомнете си, че той присъства лично на публичния арест на кметиците от „Младост“ в центъра на София. Гешев се прочу и с пресконференциите след всяка акция в някое село или шпионски скандал. Няма как да пропусне и събитие като арест на Борисов. Освен това сегашният главен обвинител е наясно, че от протестите досега неговата оставка е еднакво силно искана, заедно с тази на министър-председателя в оставка. Ако сложи белезниците на Борисов той може да смята, че ще получи шанс за „помилване“. Обръщанията на палачинката са отколешна практика у нас.

Самият Недялко и Пик ще се завъртят като пумпал, ако обстоятелствата се променят. Биха го направили още сега, – имат опит в завъртането на пумпала, – но все още вярват, че Борисов има шанс за връщане във властта на бял кон.

Недялко вероятно вече има проблем със съня, знаейки, че контролни органи или прокуратурата могат да се заровят в офшорни сметки, прехвърляне на милиони, получаване на пари от КТБ и пр. По принцип, де. Недялко организира акции в подкрепа на избора на Гешев за главен прокурор и разчита на закрила именно от Гешев. Ситуациите обаче имат историческия навик да се променят…

Фрог нюз

П.П. Фрог нюз е забранен за четене в прокуратурата, следствието, МВР, военното министерство и някои други държавни институции. Скоро тази дискриминационна мярка, която доказва защо сме на 112-то място по свобода на словото, ще отпадне. За сведение на сатрапите, сайтът ни има много верни читатели и почитатели във въпросните ведомства. Именно те ни информират какво се случва там.

Frognews.bg