Гледам сега целия глобален, настървен и назидателен бой по канчето на белите, хетеросексуални мъже и направо ми е зле и направо не си е честно

Гледам сега целия глобален, настървен и назидателен бой по канчето на белите, хетеросексуални мъже и направо ми е зле и направо не си е честно. Сега аз може и да съм една клета, музейна, по-скоро по парижки, отколкото по #metoo гледаща на отношенията мъж-жена източно европейка, с подчертан сантимент към “ източна” и с дебело подчертан шрифт за “ европейка “, но това не се търпи . Прекрасни сте си мои бели, хетеросексуални мъже !

И не, не е вярно, че сте съвсем свине. Е, понякога сте . Но никак не по принцип и никога- винаги! Иначе няма как да си обясня, защо не се сещам за много други места по света, където не живеят обичайните “лоши бели мъже” и по тия места жените да са толкова свободни , с толкова прозрачни рокли по червените килими на кариерите си, настоявайки ( и с пълно право! ), че просто така си се харесват и не е с цел да ги поканите по хавлия в стаята си .

И тия жени да са ви и шеф и легален плеймейт на годината, не подлежащ на убиване с камъни. Да са и гей, да гледат порно с вас или без вас, да ви бият на бизнес стратегия на годината, да си гледате децата почти заедно с тях и да сте сменили повече памперси отколкото някой не толкова “ лош и бял мъж “ изобщо е видял през живота си …… Има ,разбира се, милиони мъжки бъгове в тая идилична картина, но има и милиони женски бъгове в същата идилична картина… Би било толкова политическо коректно и красиво ако сега кажа, че по принцип харесвам и това, което всички мъже от всички раси, континенти и религии по света са направили , за да живеят с жените си така , както живеем тук заедно ,но ще е твърде лицемерно. И ще се въздържа…..
И ако един ден толкова много ви нашокат канчето, че не успея да ви позная на улицата, ще се радвам, че просто вече ще съм достатъчно стара и ще ми е все тая за тоя нов, футуристичен, стерилен и безполов свят, който просто никога няма да е толкова секси, колкото си беше нашия….
p.s имам и дълъг, красив пост за белите, хомосексуални мъже в живота ми, ама си го оставям за по-късно. Да премине тоя ужасТ с ИК …., че няма да ме чуете 

Теодора Духовникова

Резултат с изображение за Теодора Духовникова

https://www.facebook.com/teodora.duhovnikova