Гледате ли българските телевизии? Защо ги гледате, бе? Луди ли сте?

Гледате ли българските телевизии?
Защо ги гледате, бе? Луди ли сте?

Няма такава манипулация и зомбиране на гледащите българска български телевизии! По всички телевизии ни показват умни тикви – професори, доктори на науките, мъдри икономисти, професори и учени историци, доктори … Всички ни описват някакъв предстоящ апокалипсис за България – било то икономически, здравословен!

По новините дават някакъв живот и събития пълни с ужаси, убииства, катастрофи, заразени от някакъв вирус, смърт – като всичко това го съобщават, коментират все професори, доктори по икономика, финанси здравеопазване – някакви зомбита учили при соца без пари и сега велики капацитети!

От къде се навъдиха толкова учени тикви при тоталната неграмотност вече на нацията? Странна работа! Защо по новините не започнат с нещо хубаво – добив на земеделски продукти, износ на качествени български стоки, научно технически постижения, постижения на български младежи по олимпияди по математика, физика ….? Ами щото така … Искат да ни държат в ужаси, страх, без надежда за бъдешето на България!

Защо не показват нормални хора – работници, инженери, монтьори, клошари дори които ровят с висшо образование по кофите? Ами пак – щото така, не им изнася! Показват ни нон стоп ПКП Цвета Караянчева, Деница Сачева, Мишо Константинов и всякакви идиоти за да ни държат в неописуем ужас с техните простотии…

Запознават ни постоянно с мъдростите на един тлъстак в джипка возейки куп некъдърници с него, който не смее да дойде в столицата, а се крие по села, паланки, казани за ракия, седи по горски пънове и пръска глупости и вируси

! Аре стига – Писна ни – #ОСТАВКА, малумни медиини идиоти и мисирки! Я #ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

Кирил Стаменов