ГНУС НИ Е ВЕЧЕ, ЕДНА КРАДЛА ДА НИ УЧИ НА ПОЛИТИКА

Моралното падение в българската политика е тотално и неговото лице се казва Ленчето Поптодорова. Неразбираемо за нормалния човек е как има наглостта изобщо да се показва пред хората една крадла, която изложи не само себе си /явно е свикнала/, но и България с кокошкарските си истории.

Още по-неясно за мен остава как тази бивша секретарка и преводачка, известна по-скоро с мъжете, с които свързват кариерата й, отколкото с някакви качества, си позволява да дава мнение по тема, която е видно, че е плътно затворена книга за нея. Единственото е, че е вицепрезидент на Атлантическия съюз, което говори зле единствено за последният, но не й придава някаква експертност или дори разбиране за въпроса, по който е решила да „блесне“.

И отново повтарям: толкова ли са закъсали американците, че остава една крадла да ги защитава и да им промотира таралясниците. Какво разбира тази застаряваща кифла от самолети?!? Какво разбира една крадла от икономически разум и военна подготовка? Както се майтапят във фейсбук, единственият й принос може да бъде да свие като кремче някой таралясник, ама май няма да й се побере в чантата, пък и ще я хванат, и за това не става, акъл се иска!

Защо ако сделката е толкова добра, се изреждат всякакви психопати, престъпници, помияри и хора, непомирисвали армия, да ни убеждават колко е изгодна? Не разбирам…..прилича по-скоро на продажба на третокласна стока, която разчита само на рекламата, а не на качеството. Дори Плевналиев вчера си призна, че покупката е геостратегическа да покажем лоялност, а не че сделката е много изгодна за България.

В нормална държава тази крадла щеше да ходи с тъмни очила по улиците и да не си отваря устата, за да не я познаят. А медиите нямаше да я допускат дори до входа си. На Територията свинските медии не се гнусят от нищо. Но НАС НИ Е ГНУС ВЕЧЕ! ПОНЕ МАЛКО МОРАЛ. НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ, ТО Е ЯСНО, ЧЕ НЯМАТЕ, НО ПОНЕ ЧОВЕШКИ. ДА НЕ НИ ОБЯСНЯВА ЕДНА КРАДЛА КАКВО Е ИЗГОДНО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева