ГОВОРИ, ГЪРНЕВСКИ, ГЕРБ ГУБИ И НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИ!

Дори има алитерация / няколко думи подред, започващи с Г/ и заприлича на гарванов грак. На Борисов не му трябва опозиция, когато има такива лайкучки като Гърневски и още един, дето дере гърло в една телевизия –гнус ме е дори името му да спомена.

Та политическата цветарка Спас стигна до корена на сушавата криза. Ами естествено – социализмът! Защо? „Защото в социалистическия период на България тази подземна инфраструктура – водопреносната мрежа, е изградена по коренно различен от цивилизованите страни начин”, Вероятно при социализма са се учили на ВиК от онези племена, дето спят по дърветата –защото само те не са цивилизовани. Как да не е виновен социализмът? Ако не е направил язовира, ако не е опънал водпороводната мрежа – щеше ли сега да са на сухо в Перник? Няма.

Прозрението Спасово е велико. Водопровводът бил от 40 години /?/ не е вярно от 50-те години на миналия век!/ а пък ГЕРБ управлявал само 10 години. А колко трябва да управляват тези случайници, сред които е и Спасчо, за да разберат, че в България има три хиляди язовира, че има водопроводна мрежа, че тя иска да се поддържа, а не да се крадат от нея пари?. Спасчо Гърневски да каже: Защо окрадоха два милиарда за някакво си измислено саниране, а не вложиха тези пари в ремонта на водопроводите? С тези пари 60 града можеха да получат по 30 милиона и да има вода в изобилие! Защото от там не се краде, но от санирането – колкото искаш! Защо се дадоха три милиарда долара за някакви самолети, дето дори ги няма на чертеж, а не се вложиха тези пари за оправяне на хидромелиоративната ни система. Защото снимката на Борисов с Тръмп струва толкова – три милиарда. Три милиарда от нашите джобове, за да се перчи този политически бездарник, че е бил в Белия дом!

Когато плюе социализма, политическият изтърсак плюе по себе си, по своята възторжена младост! Тогава хвалеше Априлската линия на БКП, маковете на Дядо Благоев – как ги поливал и няма никога да увехнат, тогава редеше мерена реч за възхода на социалистическа България под ръководството на БКП!

Спасе, Спасеее – ти си една празна цигарена кутия, която е захвърлена на политическото бунище! Такива като теб погребват България!

Стефан Северин

loading...