ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ СМЕ

Дожаля ми вчера за генерал Годжи. Ей, много се минаха тия хора с нашия народ. Ей, не напълнихме чувалите за трупове, а Борисов с такава надежда инвестира в тях, даже се говори, че хладилен камион си купила за превоза на трупове. Разочаровахме го ние, бащицата, тулупи такива!

Сега съм притеснена и за генерал Годжи. Явно човекът е възмутен от нашата недисциплинираност. Та затова – да не пропуснем нещо – на коя дата и в колко часа да почваме яко да мрем, че човекът не каза. Чака той всеки ден на брифинга да мрем яко, ние се хилим и не щем. Ей, нищо не става от тоя народ и туй-то. И яко ги псуваме. Явно не сме разбрали идеята.

Ей, гербавите как чинно си носят парцалите на лицето, в 30 градуса жега са си сложили ръкавичките, сакън, да не пипнат нещо, свалиха си кожата от миене и поливане със спирта. Няма лошо де, поне много хора се научиха ръцете да си мият.

Разочарование сме си ние и това си е. Ама да дават по-подробни указания – добре, яко мрене – ама кажете де – къде, кога, да приритваме ли, удачно ли е да кажем, че сме заразили всички около нас или вие ще я свършите тая работа?!?

Елена Гунчева

loading...