Гол конграчулейшънс

След разговор по телефона с Жан-Клод дясната ръка на Бойко Борисов се разграничи от лявата. Само месец и половина след като стана пръв сред първите в Европа и се разтече от българския на Доналд Туск в Народния театър, мегаполитикът от тази страна на Босфора вече мачка таралежи с голо дупе.
Правителството се разграничи от вицепремиера Валери Симеонов, който поиска да „намаже ските“ на евродепутатката Ска Келер, но Началникът го остави във властта. Това какво означава? Че Бойко Борисов е казал на Валери Симеонов: „Ако не беше коалиционен партньор, щях да ти кажа какъв голям простак си!“
Властта на всяка цена излиза скъпо.
И докато Жан-Клод Му свива сармите по телефона, Волен Сидеров реди как Цветан Цветанов и Валери Симеонов имали тайна договорка за Истанбулската конвенция. А „плющенето“ по медиите предстои.
Някой някого изтръсква. На Симеонов му мирише на демонтаж на властта и хем помпа рейтинг, хем крои нови далаверки. На Борисов от хиперактивност навън не му остава време да стегне четата вътре. А тя се е разпасала.
Конграчулейшънс, Борисов! За Жан-Клод случаят е приключен. А ти си дръж таралежчетата и ги мачкай. Ама и в Европа вече знаят какви ги вършиш с голо дупе.

Ина Михайлова

http://duma.bg