Господа, не се изживявайте на господари и не плашене хората с ковчези, чували и трупове, защото „който гроб копае другиму, той попада в него“!

Всичко казано от Борисов и подчинените на него лица, каквито са и в НОЩ, за мен е манипулация и не отговаря на истината. Не вярвам на нито една изречена от него дума.
Борисов е страхливец по природа. Без охраната си, без репресивния държавен апарат, без мутричките за поръчки, без главна прокуратура. МВР и другите служби, сърцето му ще се пръсне от страх.
Пиша това, защото ако се умираше от короната така лесно, нямаше да си покаже носа навън от страх за живота си. А той не спира да обикаля сред хората. Значи няма опасност! Така се тълкуват неговите действия.
Всеки ден в България и други държави по света умират хора. И е без значение имат или нямат covid-19, защото смъртността не се е увеличила. Просто сега ни ги показват.
Вирусът е опасен за хората със слаб имунитет и хронични заболявания, както всеки друг вирус. С разликата, че сега отвсякъде властта всява страх и паника сред оставеното да умира от глад население.
Не го ли е срам този премиер всеки ден да изминава стотици километри и да харчи държавен бензин, да разкарва охраната от НСО и медии, за да си прави пиар?
Няма ли приятели тоя Мутафчийски, ама истински, за да му кажат колко жалък, малък, смешен и продажен изглежда отстрани, като всеки ден бълва отрова от екрана?
Господа, не се изживявайте на господари и не плашене хората с ковчези, чували и трупове, защото „който гроб копае другиму, той попада в него“!

Стоян Тончев

loading...