ГОТИНО СТАНА. ПОВЯРВАЙТЕ!

Да си припомним кои са най-яростните противници на Северен поток 2. САЩ, Великобритания, Полша и Украйна. Три от тези четири не са в Европейския съюз.

Три от четирите, без Украйна, неистово се опитваха да я вкарат във война. Днес Германия, „Локомотивът на Европейския съюз“, обяви, че се отказва от, може би, най-стратегическия си проект – СП 2. И в името на какво? Ако беше на принципи, трябваше да е първо заради Крим.

Признаването на двете спорни републики е едно от най-хубавите неща, които са ни се случвали на нас, гражданите на ЕС. Сега ще видим избистрена цялата мръсотия, в която плават нашите „партньори“.

Първо, няма да спрат да търуват с Русия.

Второ, ще видим /ако удържат на думата си/, как германците се самоубиват ритуално в името на господарите си янки, но и заради фанатичната идея „ЕС“.

Трето, нито един от нашите евроатлантици няма да си замъкне демократичния задник, за да помогне с оръжие на „Днес аз съм украинец“.

Четвърто, ще чуем още иронични коментари от Злото джудже.

Пето, в Брюксел ще говорят обичайните си тъпотии, но вече в много трескаво състояние. А ние ще ги наблюдаваме.

Шесто, Просто Киро ще трябва да се оправя сам, че сега на „партньорите“ не им е до някакъв полудебил, когото са имали грешката да си назначат за помощник-губернатор…

Ще свършат рязко парите сега, но все пак – готино стана, повярвайте!

Степан Поляков