Грандиозен скандал с купуване на гласове от ДОСТ!

DCIM100MEDIADJI_0583.JPG

Грандиозен скандал върви в партия „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ (ДОСТ) в Кърджали след снощното раздаване на предизборни пакети с храни.

Това разкриха за 24rodopi.com партийни активисти, които са на път да напускат партията след съмненията, че „3-4 души крадат от парите за изборите“.

Снощи в 19.00 часа пред ресторант „Ориентал“ партия ДОСТ раздаваше пакети с храни, което предизвика оживление в най-големия кърджалийски квартал.

Научили за безплатните продукти, жени идваха пред ресторанта, взимаха пакетите, с логото на ДОСТ и номера на бюлетината за изборите на 26 март върху тях, и си тръгваха.

Някои се върнаха повторно.„Защо след като г-н Азис от Анкара ни праща по 16 евро за пакет, тази вечер раздадохме пакети, в които има храни само за 12,85 лева.

В село Рудина днес дадохме 100 пакета, там също е нямало за около 15 лева и то на цени в магазина. Кой отклонява парите и за какво“, гневял се един от активистите в кърджалийския офис на ДОСТ.На въпрос на 24rodopi.com

„Кой е този г-н Азис, който праща парите от Анкара в Кърджали?“, активистите посочиха, че става дума за депутат в Меджлиса, който често посещава регион Кърджали.24rodopi.com

Какво се чува още в записа? Колко пакета са раздадени и къде? Колко гласа ще бъдат купени до края на кампанията с „парите на г-н Азис от Анкара“? Къде се купуват гласове и в този час?, питат се в Кърджали.

http://epicenter.bg