ГРУУМИНГ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Смятах специално днес да съм бяла и добра, но пък изкушенията, на които ме подлагат от сектата, са трудни за устояване. Вчера вечерта налетях на представянето на една кандидат-депутатка от Възраждане в Пазаржишки район, която е ГРУУМЪР. Ама колко интелигентно звучи, аааа? Груумърства някъде, за да си изкара хляба. Важно е да се подчертае, че в официалното й представяне от партията е посочено, че обича животните. То, и аз ги обичам, ама не го споменавам в автобиографията си. Тук се замислям дали това, че обича животните, означава, че по-лесно ще понася добитъка в парламента и ще ги чеше зад ушите и ще им прави прически на опашките!?! Загадка! Дори не искам да знам отговора с какво ще груумира българските депутати, че от сектата може да ми отговорят и тогава вече няма да мога да спя!

Власт на народа е много хубаво нещо. Ама защо точно тая част от народа, не разбрах. Шофьори, сервитьорки, кулинари /тук искам да се извиня, че ги развявам като готвачи, те не били готвачи, кулинари били/, груумъри и т.н. Като качества посочват обичането на животни. То аз бих предпочела да обичат българския народ, но явно от сектата не правят разлика.

Недопустимо е българският парламент да се превръща в цирк! С хора, събрани от улицата. Дори да приемем, че имат златни сърца /като надникнем на профилите им, обикновено там се сее злъч и омраза по всеки, който не харесва Костя и сектата, та и това не е сигурно/, ама то и мозък си трябва, някаква професионална подготовка по важни ресори, необходимото образование поне да можеш да осмислиш един законопроект.

Грууминг на българската политика! И обичайте животните!

Елена Гунчева