ГЪРНЕТО КАТО СИМВОЛ НА ИНТЕЛЕКТ!

И народът го е казал – търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака. Точно, когато гърнето на ГЕРБ се търкаляше бясно под вещото ръководство на Цветанов, си намери не един, а няколко похлупака.

Сигурен съм, че и Антон Тодоров, и Спас Гърневски са свидни кадрови рожби на физкултурния мозък с инициали Цъ.Цъ. Но Ако Борисов претендира да има една гънка повече от него,трябва немедленно да се отърве от троскота Гърневски.

Апартаментите на Цветанов не отвратиха обществото така, както пещерната простития на бездарника от Пловдив. Върхът на неговия агресивен цинизъм е в края на миналата седмица ,когато се провикна по адрес на медицинските сестри: Терористки! ГЕРБ обаче се хвърли с цели гърди да брани човека –простотия в парламента. Правят се на ощипани – не се чуло кой го е казал! Има записи, има свидетели на живо.

Тази негова реплика е по- цинична и отвратителна от думите на Валери Симеонов за майките. ГЕРБ стана оранжерия за парниково отглеждане на полирани мозуци с пещерна политическа култура. Той няма морал и чест, той е бездарен драскач, който преди 10 ноември 1989 година се натягаше със стихоплетства за БКП, за Априлската линия на Живков, за Альоша, а сега безпардонно плюе в кладенеца, дето е пил вода. Той имаше преди година безочието да заяви в парламента, че е по-добре да е фашист, отколкото комунист.

Политическият плазмодий Гърневски е вреден не само за ГЕРБ, а за българското общество. Така е, защото както казва поетът: бездарието е фашизъм. Ами ето го в цял огромен ръст фашизма: подпухнал от алкохол мятка крачоли в парламента, а с наши пари прибира всеки месец по 8 хиляди лева – най-скъпото платено бездария на България!

Запомнете: гърнето никога няма да стане изящна амфора! В него ще се вари само пръдлив боб!

Стефан Северин

loading...