Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи?

Едва ли ще разкрием някаква голяма тайна ако кажем, че най- лъжливата и лицемерна прослойка от нашето общество са политиците! Тези хора спокойно могат да бъдат определени като закоравели рецедевисти в областта на лъжата, защото едва ли ще се сетите за друга  прослойка от общестото, която с такова постоянство и упорство продължава да лъже народа си и да му обещава все по-добър живот.

Резултатът- превърнахме се в най-бедния народ в Европа, а вероятно и в най-бедстващия.Само преди няколко дена медиите обявиха за  бедстващи семейства във Враца.Бурята е отнесла покривите на къщите им!

И естествено редовната констатация няма пари и няма как да се помогне. И дори само този пример е достатъчен , за да разберем колко недостойни политици ни управляват.

Защо ли?  Докато хората се вайкат как да спасят това, за което са работили цял живот техните пари пълнят партийните каси, а от там потеглят към фирмите на вождовете им. Показателен  пример затова е милионите от партийна субсидия преведени във фирмите собственост на партийния вожд на НФСБ. Други партийни вождове пък си купуват бронирани автомобили, за да се пазят от народната любов. Много повече изпъква политическото лицемерие когато организират дарителски кампании за събиране на пари за лечение на деца.

И… забележете бедните и отрудени хора дават и последните си левчета, за да помогнат на някое болно детенце, докато лицемерните и безхаберни политици с действия или бездействия фалират цели болници и оставят цели населени места без здравеопазване.Резултатът. Резултатът е, че освен, че сме най- бедните вече сме и най- умиращите.Е,г-жи и г-да  политици, доволнили ли сте? Доволни ли сте, че унищожавате един от най – древните народи?

Доволни ли сте, че това, което враговете ни не  успяха да направят векове наред, вие ще го направите за няколко десетки години? Всъщност, разбирате ли въобще, че сте се превърнали в най-голямия враг на народа си?

 Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи?

bnews.bg