ДАВА ЛИ ДПС ЗАЯВКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ?

ДПС отдавна е много, много близо до управлението. Но досега самостоятелно правителство не са излъчвали. Все още…Защото българите нямаше да го приемат и негативните реакции щяха да са много.

Хаосът в държавата е ясен. 
Но не и дотам, че да се позволи една етническа партия да управлява България с някаква си нейна програма. Защото на турците, включително българските, може да се признае едно – патриоти са, защитават интересите на Турция!

Всъщност въпреки хаотичните движения на Боку Слънцето, напрежението в държавата нараства, а Боку винаги се е отличавал със завиден инстинкт за самосъхранение. Вероятен негов ход според мен ще бъде подаване на оставка и съставяне на кабинет от всички политически сили например с мандат на ДПС /БСП по разбираеми причини няма да приеме, това ще е политическо самоубийство, а ВОЛЯ и патриотите нямат капацитета да управляват/.

Само че си играем с огъня.

Направих си труда да прочета „Стратегическа дълбочина“ на Давутоглу – безспорно мащабен политикономически анализ на историята и целите на неосманизма. Ще цитирам един откъс:

„Мюсюлманските малцинства, останали в наследство от османската държава, са фундамента на политическото влияние на Турция на Балканите…Двете пъростепенни цели на балканската политика на Турция в кратковременен и средносрочен аспект…е разтварянето на защитен чадър над етническите малцинства в региона…., който да неутрализира руския фактор”.

А ДПС БИЛА АЛТЕРНАТИВА….ДОГАН, ПЕЕВСКИ, КАРАДАЙЪ БИЛИ АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО. НАПРАВО ДА ХОДИМ ДА СЕ ДАВИМ, ДА НЕ СЕ МЪЧИМ!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева