ДАЙТЕ ИМ ДА ГОВОРЯТ!

Колкото повече „калинки“ в ефира, толкова по-ясно става какво е елитът на нацията спроред банкянския …..

Масова дискредитация, чрез показване по корумпираните бойкови телевизии е истински успех в пр-а. Хем даваш пари за да се изкажат „твоите“, хем прислужните ти журналисти правят страхотни чупки за да изглежда това „обективно“, хем всяка поява на всяка „калинка“ единствено показва, че въпросната „калинка“въобще не е трябвало да бъде назначавана , поради липса на елементарен интелект.

А ужасът от „снимане“, който е преодолян за една единствена нощ и бившите ужасяващи се от камера, сега глуповато висят на екрана на корумпирания телевизор, е наистина връх в пр-комуникацията.

Едно става ясно – бб е избирал себеподобни за всякакви постове и себеподобието му така е завладяло администрацията, че колкото повече чегърташ, толкова повече ще има за изчегъртване.

Въпросът е какво правят „колегите“ пр- и от ГЕРБ? До там ли го докарахме, бе „колеги“, че да харчим така скъпото „корупционно“ тв време за да се самодискредитираме?

Иначе, аз съм доволна! Не мога да направя толкова много за съсипването на ГЕРБ /а искам/, колкото той може сам да си направи.

Така че, давайте думата на бб и калинките му
НЕПРЕКЪСНАТО. Това е достатъчно!

Дамяна Дамянова