ДАЛИ НАТО ИСКА ЯДРЕНА ВОЙНА?

Въпросът не е в това какво иска или не иска НАТО, а какво му заповядват неговите господари от „дълбоката държава“. Те са планирали ядрена война и такава ще има. Съжалявам, звучи ужасяващо, но не бива да си правим илюзии. Не съм нито политик, нито военен специалист, нито хакер, не разполагам с никаква специална иформация. Дори телевизия не гледам, защото ме е гнус от плоски измамници и ми е унизително да ме смятат за имбецил. Но я ми кажете, какъв друг изход може да има от днешната ситуация? Всичко е доведено до крайния си предел. Може ли вселената да понесе още мерзост и да не се преобърне?

Елементарната логика сочи, че се готви ужасен трус и гибел на човечеството, особено на европейците, на бялата раса. Отдавна подготвяната колосална инфлация и гладоморорът – които нямат нищо общо с военната операция в Украйна и с действията на Русия, а използват тези събития само като евтино оправдание – са планирани актове от грандиозната постановка. Те ще бъдат пролог на ядрения удар или негов епилог.

Живеем в „Последните дни“ – още ли се съмнявате? Няма нужда от врачки и астролози. Древните пророчества са достатъчно ясни. Но дори да не сте ги чели и да им вярвате, в Гугъл и Ютуб преди две-три години се появиха съобщения, че вече са готови подземни градове, снабдени с най-модерни технологии и е започнало тяхното запасяване с храна и вода. Входовете на тези съоръжения, разположени на десетки километри под повърхността на земята, били толкова високи и широки, че в тях влизали огромни тирове и влакове. Не съм проверявала дали тези редки съобщения все още циркулират в мрежата или са изтрити.

Дали САЩ и ЕС се боят от атомна война? Сигурно се боят, но най-важните глобалисти смятат, че са направили всичко необходимо за своето оцеляване по време и след нея и нищо не им струва да я предизвикат. Дори със сигурност ще я предизвикат. Ще хвърлят някъде нещо и ще обвинят Русия. После ще атакуват „в отговор на руската агресия“. Засега все още се надяват нервите на Кремъл да не издържат и руснаците да понесат истинската историческа война за ядрената смърт на Европа. Какво ги е еня за вината? Въпросът за вината е съдбовен и винаги е интересувал глобалистите. Най-добре за тях е обреченият сам да си тегли куршума или да си ритне столчето.

А как ще се спасява „европейският елит“? Ехе, който е по-първа ръка, може и да бъде допуснат в заветните убежища. Колкото до нашенските долнопробни евромародери, които изтъргуваха България с надеждата да бъдат помилвани и спасени ведно с господарите си – аз и друг път съм питала: кой влиза в укритие, носейки чувал с боклук? Боклукът се изхвърля преди да се отключи вратата на укритието.

Така че мръсна ганьовска предателска сган, ти ще споделиш съдбата на „обикновените българи“ – ще пукнеш от радиация. Бункерът под вилата няма да те спаси – смешно е и да си го помисляш. Швейцарските банковите сметки от продажбата на държавата също няма да ти потрябват. Мангизи не се ядат – яде се хляб. А твоите запаси с крадено зърно първи ще изгорят.

Ганьовски хаирсъзи, унищожители на българския народ – ще тропате ядреното хоро, барабар с всички нас. Вие избрахте тоя жребий за нас и за себе си. Партийни лидери, президенти, олигарси, министри, професионални депутати, вулгарни крадци и убийци, плазмодии, измекяри на враговете на Отечеството – неплатената сметка ви чака. Не се натискайте пак като стадо обезумели говеда за власт на 2 октомври, а спрете пред раззинатата бездна. Смъртта е еднаква за всички. Страшното иде след нея.

Милена Върбанова