ДА ЗАМЕНИМ ДАНС С БРИТАНСКИ ЖУРНАЛИСТИ

Не знам защо, на всички им убягва крайно забавният момент, че „отравянето“ на Гебрев и сина му евентуално с Новичок, е разкрито не от българските служби, а от….британски журналисти! Евала, машалах, аферим! Това се казва журналисти!

Докато тук службите слухтят и записват какво говорим за правителството и докладват публикации във фейсбук, списващите поданици на кралицата разкриха путинските агенти в България как се опитали да отровят нещастният човечец. Като имам предвид ефикасността на нашите служби при атентата в Бургас, продажбата на българското гражданство и прочие заплахи към държавността, май по-добре да ги разпуснем и да наемем британски журналисти за националната ни сигурност.

И понеже дълбоко се съмнявам, че британците са идвали тук да правят медицински изследвания и да следят „отровения“, най-вероятно са търсили що годе известен българин, който се е натровил покрай празниците с някоя изостанала в хладилника руска салата /ето ви връзката с Путин/ и са разкрили заговора. Ако се търсят мотиви – няма, ей така заради принципа, Путин праща руски агенти да търчат и да тровят наред хора с Новичок. И то некадърно! То с миша отрова по-успешно биха се справили, да им таковам и Новичока!

Не се и съмнявам, че парламентарната комисия по контрол на службите, след като ги изслуша, ще достигне до още по-големи дълбочини на мисълта и заговора срещу държавата. Остава само да измислят защо.

И моля ви се, путинските агенти – старайте се, на какво прилича това, излагате се. Как един не умря след отравяне! Пък и колко по-прилични личности можеше да изберете, хем и ние щяхме да се радваме, па макар и на няколкодневно разстройство от отравянето, ако улучехте някой от гербавите!

Отсега нататък вече следя само британската преса за крими новините от България. Моля дежурният офицер да си отбележи!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

loading...