Да кажем заедно – НЕ НА СТРАХА И МАФИЯТА! ПРОДЪЛЖАВАМЕ

БИТКАТА „при Термопилите“ пред съдебната палата!
Битката при Термопилите е сражението, с което започва Втората гръко-персийска война. След тридневна офанзива малобройна част удържа натиска на многократно превъзхождащи я сили и тази битка е станала символ на кураж срещу изключително надмощие на противника. Символ на победата на защитниците на справедлива кауза над злото.
На 12.09 БОЕЦ и 300 смели граждани излязохме пред съдебната палата в София на протест срещу назначението на Гешев за главен прокурор и мафиотското правителство на Пеевски и Борисов! Излязохме в 15.00ч. и в първите минути бяхме шепа бойци и граждани! Срещу нас мафията изведе предварително платена и отганизирана глутница от над 150 диви орки облечени предимно в черно! Задачата им бе да ни смачкат, да ни избутат, да уплашат и разгонят гражданите и да дискредитират протеста на БОЕЦ с присъствието и поведението си. Бяс, агресия и простащина! Така трябваше да бъде представен протеста и тези трябваше да бъдат представени за „протестиращите срещу Гешев“. Свинските “ медии“ – гнусомети, (включително обществената БНТ) орките и полицията действаха в синхрон!
НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ!
Беше страшно, хора. Черната глутница замеряше гражданите с монети и бутилки, заплашваха, блъскаха и крещяха по заповед на бригадирите си. И това са само част от провокациите. Открито заплашваха БОЕЦ, че ни изкормят и размажат. В този момент полицията се изтегли от протеста и наблюдаваше бездейно случващото се. Така им бяха заповядали господарите. Същите господари, които бяха пратили и орките!
И БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ УСТОЯХМЕ!
Два часа проодължи битката! От едната страна – бойците и непримиримите граждани с българските и европейски знамена пред нас, а от другата страна – бесните орки на Пеевски и Борисов, които си показваха гениталиите, замеряха ни и крещяха закани!
НЕ МРЪДНАХМЕ И НЕ ОТСТЪПИХМЕ НИТО МЕТЪР!
И вместо да ни уплашат и прогонят, още повече хора дойдоха да ни подкрепят!
И НАКРАЯ ОРКИТЕ ОТСТЪПИХА! БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ СПЕЧЕЛИХМЕ СВОЯТА ПЪРВА БИТКА СРЕЩУ СЛУГИТЕ НА МАФИЯТА!
Беше опасно. Имаше реален риск от насилие и кръвопролития. БОЕЦ, като организатори на протеста носим отговорност за живота на хората, които дойдоха и бяхме готови да ги защитим с всички сили. Без преувеличение тази отговорност и задача бяха най-важни за нас. Полицията чрез демонстративното си бездействие стимулираше насилието! БОЕЦ и няколко стотин граждани – герои не се поддадохме на провокациите и доброто надделя на злото. Победихме ние с чистата кауза над платените биячи на мафията.
На следващият ден БОЕЦ излязохме отново и орките вече ги нямаше! Свободните граждани и бойците скандирахме пред Съдебната палата в Столицата – „СВОБОДА“, “ СПРАВЕДЛИВОСТ“, „ГЕШЕВ Е ПОЗОР“, „МАФИЯ“ и „ОСТАВКА“ за престъпното правителство на Борисов продало и предало България на Пеевски и мафията!
БОЕЦ обявихме и следвашият си протест, този път за понеделник от 16.00ч. пред Министерски съвет! Очакваме всякакви мерзости и провокации. Дебелите са способни на всичко, за да спасят прогнилата си власт, която сега се крепи от платените мутри с качулки и черни тениски! Очакваме и свободните и непримирими граждани! Да кажем заедно – НЕ НА СТРАХА И МАФИЯТА!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ.
Действията на Пеевски и Борисов и мракобесието и репресиите с които искат да задържат властта имат своето обяснение. Загубят ли контрола върху прокуратурата, а чрез нея и върху съдебнта система, цялата им власт рухва и ги чакат обвинения и затвор.
Няма обаче обяснение за действията, или по скоро за бездействието на тези, които се афишират, като борещи се срещу статуквото и мафията!
ЗАЩО ИЗОСТАВИХА БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ САМИ СРЕЩУ ОРКИТЕ?
Къде беше „демократичната общност“, която само след дни ще ни призовава да гласуваме за техните листи и кандидати? Къде бяха борещите се за правосъдие за всеки? (Отделни членове на ИПВ дойдоха, което им прави чест) Защо ги нямаше до нас? Защо ни изоставиха и се скриха?
Инициатива „Правосъдие за всеки“ заявиха категорично, че се разграничават от БОЕЦ, заради искането ни за оставка на правителството. Те НЕ искат оставката на Борисов и ни изоставиха в тежък и важен момент, когато можехме заедно да дадем тласък на протестите и да спрем мафията по пътя и да си назначи за още седем години свой слуга за главен прокурор. Борисов се оказа за тях по-важен от гражданите. БОЕЦ бяхме и подкрепихме техният протест на 10.09, защото вярваме, че гражданската солидарност е едно от най-силните ни „оръжия“ срещу управляващата ни мафия.
Дори и сами срещу злите сили устояхме и продължаваме. Тези тежки събития са и лакмус кой за какво реално се бори и до къде е готов да стигне. Свалят се маските. Това е тест за гражданска доблест и последователност, за смелост и решителност, както и за лицемерие и страхливост.
РЕСПЕКТ И ПОКЛОН пред гражданите, които рискувайки живота и здравето си се изправиха до БОЕЦ в общата ни битка за свобода и справедливост! Благодаря за доверието и подкрепата. Това е най-важната оценка за нас и вие ни давате сили да продължим!
А за останалите – когато преодолеете страховете, егото и зависимостите си, ви чакаме на барикадите и гражданският фронт! Ние вече водим битката.
БОЕЦ продължаваме!
Понеделник – 16.00ч. – пред Министерски съвет!
„СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

loading...