Да направим кратка равносметка на безкрайния преход

Да направим кратка равносметка на безкрайния преход. Накратко – унищожена икономика, селско стопанство, индустрия, унищожена природа, презастрояване, изкопани от чужди страни ресурси.

Още сме най-бедни, болни от боклучави чужди храни, с унищожено здравеопазване и образование, пенсионерите ровят по кофите. Всички шарени боклуци по магазините са много, скъпи са, отровни са, некачествени са. Забогатяха единици, знаем кои и какви.

Ето това ни донесе е-в-р-о-п-а и з-а-п-а-д-а. Същите, които стояха и гледаха как б-е-з-ч-и-н-с-т-в-а-т над нас цели 5 века. А лошите, които не трябва да споменаваме са ни помагали винаги. Сега отново ни насъскват срещу тях, срещу братя с-л-а-в-я-н-и. Мислите ли, че ще ни помогнат от прекрасния з-а-п-а-д? Не, определни сме вече за пушечно месо, за ж-е-р-т-в-и, за говеда, територия за чужди стопани.

Вече сме във в-о-й-н[email protected] Изнасяме о-р-a-ж-i-я, нищо, че е още не е официално, предупреждават ни от всички страни, отвсякъде – ще бъдем следващата У-к-р[email protected]й-н[email protected] Чужди обучават малкото ни останали в-о-й-с-к-и и ги агитират, да се ж-е-р-т-в-а-т под чужд флаг. Няма да го чуете по м-€-д-i-и-т-e.

Докато чакаме, не реагираме, дремем и се възмущаваме само вкъщи, пред клавиатурата – ще сме на тоя хал. И идиоти ще ни разпродават. Време е да се изправим и да покажем скопен ли е българския лъв или още е жив. Не се влияйте от инсинуации, съмнения, предразсъдъци и каквото и да е. Стига сме се оправдавали с идиотски извинения – на работа съм, на зъболекар, на фризьор…. Нямаме време! Става въпрос за живота, бъдещето ни и това на децата ни! Един надник не е по-важен!

Както шофьорите на камиони се самоорганизираха в К[email protected]н[email protected]д-а, това предстои и пред нас. П-р-о-т-е-с-т-а на 3-ти е граждански, безпартиен, без знамена (с изкл. на българското), без каквато и да е принадлежност. Всеки е добре дошъл без значение какви лични убеждения има. Нормални, будни хора, средна класа повечето!

Доброволци събрахме стотинки за да изградим сайтове, които да ползваме като а-л-т-е-р-н-а-т-и-в-а на ц-е-н-з-у-р-а-т-а по всички други п-л-а-т-ф-о-р-м-и. Бавно стана, понеже не сме спецове, но вече работи стабилно. Събираме се тук, са-мо-оо-рг-ан-из-ир-ам-е се по градове:

https://xn–-7sbabrih0cecjxg.xn--90ae/ А тук, заявяваме гражданската си позиция: https://xn--e1aaiofb.xn--90ae/ Б-Р-А-Т-Я И С-Е-С-Т-Р-И, П-Р-И-З-О-В-А-В-А-М-Е ВИ! В-С-И-Ч-К-И З-А-Е-Д-Н-О!

Mishka Motorist