ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ГЛУПОСТИ

Полемиката за новото служебно правителство е в диапазона: Осанна – разпни го! Всъщност отново се бяга от основните въпроси, които стоят пред политиката и българите. А те изобщо не са кой какъв е и какво е правил от новите министри или началници. Всъщност целта е първо да се разкрият злоупотребите на старото правителство – доколкото може, разбира се, за краткото време, и второ – да се осигурят честни и неманипулирани избори. Дотук!

Дали харесвате или не харесвате новите министри, ще стоят още кратко време на власт. Изтърпяхте Онуй и главанаците около него 13 години, сега не можете три месеца да устискате. Хайде спрете се!

И всъщност, вместо да търсим кой източил язовир с чаша, за да се снима и кой какви фирми е продавал, да се съсредоточим върху тези, които точат зъби да ни управляват за по-дълго време.
„Партиите на протеста“ се оказаха протестиращи за правата на ЛГБТ и руските шпиони, и борещи се със стари муцуни за нова промяна. Един генерал от тях каза, че щели да приемат всякаква подкрепа /да приемаме ли, че визира ГЕРБ и ДПС?/. То явно властта и парите не миришат, ама все пак да знаят хората какво очакват. Всъщност важен въпрос е и търгуват ли се първите места в листите им?? Не искам да вярвам на слухове, но от доста места се чуват подобни неща. Например слагат на първите места в листите една бидонка, а тя плаща кампанията на партията и й гледаме фотошопа на всеки ъгъл….. и дори се говори за едни двеста бона, сменили притежателя си, за да се отстъпи място в една листа.

Практикуващите патриотинг национални предатели от колация „Ке умрем за наденицата“ пък се кълнат /отново/, че няма да подкрепят ГЕРБ. Направо си представям как, ако случайно влязат в парламента, за доброто ни, ще се извъртят като наденица!

Партия Магаданс пък вече показа капацитета си. Който разбрал – разбрал.

ДПС в прав текст ни каза чии права отстоява и за какво се бори!

Така, че – умната! Не се занимавайте с глупости и решете важните неща. Не допускайте да замитат отновните проблеми пред държавата и обществото ни с дребнотемие!

Елена Гунчева