Да попитаме тия дето се юрнаха да жалят украинците, и да си слагат украински знаменца на профилите, на колко българи помогнахте?

Да попитаме тия дето се юрнаха да жалят украинците, и да си слагат украински знаменца на профилите, на колко българи помогнахте? Или не е модерно?

Когато ходите по големите супермаркети, как издържате на гледката, всеки път на щанда за месо и сирене има поне двама пенсионери, които гледат тъжно храните, защото пенсията им е 10 лева на ден, къде ви са българските знамена лицемери? Или това не подхранва ЕГОТО ВИ? Лицемерието ви- отвращава!

Къде бяхте, когато Америка избиваше невинни хора и водеше войни??? Къде бяхте, когато убиваха невинни граждани? Защо всички вие жалки европейски нещастници не се обърнахте към Америка с апела да спрат войната, и да не избиват невинни хора????

Защо не си слагахте по профилите знамената на Ирак, Сирия, Афганистан, Йемен, Палестина, Либия, Югославия и.т.н…???

Хиляди невинни хора избити в Луганск и Донецк за 8 год. от фашистките украински правителства, на Порошенко и Зеленски, КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 8 ГОДИНИ ЛИЦЕМЕРИ … Защо мълчахте, защо не си слагахте руските знамена??????

Когато цели държави биваха разрушавани и избиваха народите им??? Защо тогава не спряхте войната???? Защо не се обърнахте срещу агресора НАТО (САЩ и ЕС), защо избрахте да живеете в лицемерие и лъжи и да сте съучастници на престъпници????

И сега ни се правите на „загрижени и притеснени“ когато Русия защити украинският народ от фашисткото им правителство????

А нашият народ, нашите родители, нашите деца как ще живеят утре, щом подкрепяте колонизаторите ни от Америка, помислихте ли? ЗА БОГА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЛИЦЕМЕРИ!

Gergana Boneva