ДВАНАДЕСЕТ ВЪПРОСА ЗА ЛЕТИЩЕ ЩРЪКЛЕВО

Братя, шкембе войводите и комунистите щели да правят Логистичен Център в с. Щръклево. Щели да се конущисат с едни хора от най-мюсюлманската държава в света на крал Абдула, дето давали 6 милиарда евро. И втори мост щели да правят, и още незнамкаквоси.
Искам да питам, щото много добре ми е известно, как у нас хората на власт лъжат и крадат всичко, квото им падне:
1.) Проведени ли са обявен конкурс, търг, както е по закон, ако не, защо?
2.) Агент Иван с Искренчо от с. Червена вода ли доведоха островните азиатци от Куала Лумпур, каква е връзката им с куалалумпурците?
3.) Те македонци ли са, Миле Попюрданов, Даме Груев, Тодор Александров…?
4.) Колко милиона е взетият рушвет (комисиона), ако е взет, и може ли да не е взет?
5.) Ще има ли и джамии в Щръклево, колко джамии и къде точно?
6.) Общинската летищна територия остава ли на Русе и русенци, или става мюсюлмано-азиатска собственост на куслалумпурци?
7.) Няма ли интерес на инвеститори от западни и източни европейски християнски държави, ако няма, защо?
8.) Община Русе ще дава ли пари, на кого, защо, и колко?
9.) Какво мислят Правителството и Външното министерство, ДАНС, правосъдната система, Херо Мустафа и арменският поп за Мюсюлмански Логистичен Мегацентър край Дунава?
10.) Логистичната далавера на шкембе войводите не напомня ли за Нигерийската схема по Интернет – даваш едни пари (скъпоценна територия, концесия, активи и др.), чакаш стотици милиони печалба, а после пиеш една студена божиченска боза и вземаш бърз креди да изкараш месеца, или на далаверата в Русе с “Търговия на едро”, дето изведнъж стана собственост на един дебел селски шмекер?
11.) Участват ли в далаверата и как: Бенчо от Бенгази, Галю Убидинител, Шиши, любовният поет Въглемир Тъжин, импексприватизаторката Корни и Кирето Добрев с вецовете?
12.) Има ли поне един русенец, който да не наясно, че нищо няма да стане с тези фалшиви логистики, а само едни пари (и общински терен) на Община Русе ще бъдат откраднати и поделени?

Искам да припомня, как на 11 септември 1995 год. 10 000 русенци чакаха цял ден да посрещнат Извънземни от Марс, пък никой не кацна.
Сега, 25 години по-късно, понеже сме си все така простодушни и тъпи, чакаме…куалалумпурци.
И те няма да кацнат, братя!

Акад Петър Иванов

ТЪРСЕТЕ “ЛУДИ НА ДИВАНА” В КНИЖАРНИЦИТЕ!

ТЪРСЕТЕ И В ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА ИК “АХАТ” (tornadobg.com)!

ЗА МОИТЕ ФБ ПРИЯТЕЛИ КНИГАТА Е С ОТСТЪПКА (GSM 0888 836338).

loading...