ДВА ДЕБИЛА – ТОВА СА СИЛА

Духалката на Валерко заявила, че била готова да остане министър и при друго правителство, където кумирът на недоуважените лелки Борисов, да го няма. Каква мъка, драги читатели, каква драма….

Въпросът каква е подкрепата за Борисов и ГЕРБ намери вчера своето разрешение. След като твърдящата, че е най-голямата и мощна партия в България, се наложи да си плаща на Сульо и Пульо, за да отидат да изразят подкрепа за първия държавен и партиен ръководител, явно подкрепата е тотал щета.

А намекът на Борисов, че ще се оттегли вероятно октомври месец, предизвика гербоидите панически да започнат да си търсят място на хранителката и да се чудят на кого да целуват ръцете, за да си запазят кокалчето.

Видната „професионалистка“ Мариянчето Николова и още по-интелектуалният от нея кмет на Пловдив Зико, явно са притеснени. В друга власт надали биха се вредили и като портиери, защото все пак и за това акъл се иска.

Но пък два дебила – това са сила. Сто дебила – мафия. Която ни управлява. Никога не подценявам силата и вредата от глупаците. Те са природно бедствие, което оставя само пепел след себе си.

Та, погледнете снимката. Ей тия неща ни управляват и решават как да живеем утре!

Оставка, бе, дебили!

Елена Гунчева