Две безумно важни причини, заради които е задължително да излезем и да гласуваме в неделя:

Две безумно важни причини, заради които е задължително да излезем и да гласуваме в неделя:

Първата е ДА СПРЕМ веднъж завинаги корупционния модел на ДПС и ГЕРБ!
Втората ще бъде ДА ОГРАНИЧИМ главоломно нарастващото влияние на Америка върху нашата държава!

??? За кого ДА и за кого да НЕ гласуваме в неделя и ЗАЩО ???
Като един гражданин с отнети права от американския закон “Магнитски” и като бивш канидат за властта ще си позволя да предложа на обществото своята визия за предстоящите избори!
Ще започна с това за кои партии НЕ трябвя да се гласува и ЗАЩО:

1. ДПС- това е най-голямото ЗЛО за България и туморът, който заразява все повече българи, които са склонни да се продават за пари и лични облаги!

ДПС е партията срещу която трябва да се обърнат всички останали такива, но Доган и Делян държат с компромати почти всички политици в милата ни родина!
От 2001 година и специалното съдействие на НДСВ, БСП на Първанов, Царчето ни и Станишев, протурската партия започна да разгръща влиянието си, да си купува власт, да налага продажни и лесно манипулируеми хора във всички институции и да прибира огромна лепта от европейските средства!

Добрият стратег Доган отдавна съзря, че сме разединен и беден народ, който вярва в месии, който е гладен за демокрация, но който грам не осъзнава значението на тази дума и бързо се възползва от това наше разединение, като развя етническата карта.

Привидно изглеждаше, че Доган се дистанцира от Ердоган, а корумпираните Европейски чиновници с радост приеха неговата ДПС, като им позволиха да се вкопчат в европейските пари, НО не се подвеждайте по тези фалшиви действия, защото Ахмед Доган никога не е спирал и няма да спре да бъде защитник на Турските интереси, както и поддръжник на грандоманските идея на Ердоган за възстановяването на Османската империя!

С няколко думи:
Цел номер едно на всеки българин трябва да бъде пълното изваждане на ДПС от всички власти в България, да се ревизира всеки член на тази партия, всеки Кмет, Общински Съветник, Депутат, всички фирми свързани с тях, а всеки етнически българин, който е в този кръг да бъде анатемосан, като национален предател!

2. ГЕРБ – За този вторичен Тумор всичко вече е казано, всеки мислещ човек е наясно, че Бойко и неговите копои са просто една мутренска организация, която по подобие на ДПС си накупи хора с евтини назначения, поръчки за милиарди и откраднати европейски средства!
Борбата ни трябва да се насочи в това да убедим малкото стойностните и силно заблудени хора в тази партия(а повярвайте ми има такива), че са се качили на много потъващ кораб и да ги запазим за бъдещето на Родината ни, но всички други трябва да бъде съдени до дупка!

3. ИТН- бях част от този фалш, вярвах сляпо в идеята за повече власт на обикновенните хора, но бързо осъзнах, че това е поредната партенка на Доган и СиЕ, чиято реална цел бе и още е да разочарова напълно гласопосоподатвли, като ги тсвххсссбжад и да откаже хората да гласуват, като по този начин ще останат само твърдите ядра, които са на ГЕРБ, ДПС и БСП!
Ако веднъж или два пъти сте се подлъгали в думите на сценаристите, които пишат във фейсбук профил от името на Слави, то сега се вгледайте добре в листите на тази партия, потърсете обещаните експерти, младите и чисти хора в тях!

Би трябвало бързо ще осъзнаете, че всъщност ще вкарате в следващия парламент 5-6 сценаристи (които са всичко друго, но не и експерти), една бивша депутатка от СДС, която бе приближена до Христо Бисеров (ДПС), един нагъл псевдо- журналист, а заедно с тях и няколко юристчета, които са верни и покорни, но хитри и нагли!

Не забравяйте, че Благодарение на Слави и неговата чета от мълчаливи послушници Ердоган и Ахмед Доган получиха дълго чакан подарък, а именно възможност над 500 000 изселници да гласуват когато му дойде времето ( а бъдете сигурни, че това време ще дойде изненадващо скоро, а всички ние пак ще бъдем неподготвени)!
Шоуто трябва да си остане в телевизора, а в изпълнителната власт е крайно време да влязат хора с визия и „топки“, които да изчистят завинаги раковите образования ГЕРБ и ДПС!

4. Демократична България- Прокопиев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Найден Зеленогорски и цялата им Американофилска гилдия трябва да бъдат държани далеч от властта, защото точно като Ахмед Доган слугуват на чужди господари и то без никаква свян и притеснение!
Важно е всички гласуващи за този сбиротак от “Нарциси” да си припомнят, че Атанас Атанасов е бил толкова пъти в управлението на България, че е повече от гнусно да се представя за алтернатива!

Същото се отнася и за Зеленогорски, а това че Христо Иванов бе Министър от ГЕРБ, а след това и коалиционен партньор на същите тези е достатъчно, за да не дам подкрепата си за тези “герои”!
Все пак е важно да се отбележи, че като изключим психично болните тъмносини Русофоби в това обединение, тотам също има много стойностни и чисти хора, които трябва да се откраднат и запазят за едно по-добро бъдеще!

5.ВМРО, Марешки, КОД, НФСБ, АТАКА и всякакви подобни на тях партийки не само че не трябва повече да „помирисват“ власт, но е задължително следващите управленци да им потърсят сметка за всички нанесени на народа ни щети!!
Все пак ни остават и някакви възможности на 14.11.2021г, които лично според мен трябв да бъдат подкрепени, за да успеем да стабилизираме ситуацията в нашата Родина!

1. Възраждане- каквото и да се говори за Костадин, то не може да му се отрече, че той е последователен във фантазиите си за една чиста България, която лекичко ще смени посоката на Изток!

Лично аз смятам, че тази партия трябва да бъде в следващият Парламент, защото е нужно да има някакъва патриотична и родолюбива нотка в най-висшият ни орган, за това ще си позволя да агитирам всички мои приятели и познати с Патриотични възгледи да гласуват за Възраждане, но задължително да използват преференциите, защото това, което мен лично ме разочарова е, че се спускат водачи, които нямат общо с Областите от които са издигнати!

2. ИБГНИ, или за по-лесно Мая Манолова и КО:
Лично аз грам не харесвам тази жена, защото както повечето кандидати е във властта от десетилетие и освен да си прави пи-ар, то нищо друго не е направила нито за хората, нито за държавата, а е имала много възможности…

НО, тук идва големият и нужен на България компромис, а именно че точно нейните 10-12 Депутата може да се окажат най- важните за съставяне на едно стабилно и различно Правителство!

Хаджигенов, Бабикян и дори старата хиена Татяна Дончева могат да бъдат коректив на бъдещата власт и да докажат, че наистина са избранниците на хората от протестите, както и защитници на техните каузи!

Ако имате някакви симпатии към тези хора, но до сега не сте ги подкрепили, то сега е момента да го направите и наистина се надявам, че няма да съжалявате от това си решение!
БСП- тук предварително ще кажа, че съм гласувал само веднъж за тази партия на балотажа между Георги Първанов и Волен Сидеров, както и че никога не съм агитирал за нищо свързано с нея….
НО няма как да не кажа, че Корнелия Нинова бе единствената реална опозиция на ГЕРБ и ДПС, Корнелия успя да изгони почти изцяло наглите и корумпирани боклуци, като Гергов и Сие, и определено подмлади партията!

Не се продаде и не се поддаде на изкушенията, които имаше през последните 5 години, като доказа, че в тежки времена БСП наистина може да бъде алтернатива!
Тук разбира се е ясно, че в тази партия е пълно с различни течения, с вечна борба за власт и влияние, както и с много тежко минало, но лично за мен, точно сега ни трябва баланс между Америка и Русия, а той може да бъде постигнат само, ако БСП учатсва в следващото управление на България!

Ако сте ляв, русофил или просто ви е писнало от месии, то заложете на БСП и отново ви моля да използвате преференцията си!!!

3.Промяната Продължава????
Само две думи, а в тях се крие толкова надежда…
От 32 години се борим за ПРОМЯНА, но тя все не идва, а дори се отдалечава???
Сега имаме пореден шанс да я хванем, шанса който се крив в група млади и неопетнени хора, които показаха наскоро, че имат ценности, смелост, морал и чест, че могат да нагазят без страх в дълбокото и да разровят кацата с ….!

Разгледах листите им, говорех с някои от кандидатите им, проследих интервютата и обещанията им….
И определено съм склонен да им дам шанс, просто защото те наистина си го заслужиха с конкретни действия, а не с празни думи и заучени фрази!

Тук притеснителното е отново Американската нишка, която прозира от километри, но силни се надявам, че Кирил, Асен и Депутатите, които ще влязат на техен гръб ще се замислят добре преди да направят бъдещата управленска коалиция и ще избегнат силното влияние на Херо Мустафа и КО!

За това агитирам всички хора, които до сега НЕ са гласували, всички, които са гласували за “ДА България”, ИТН и ГЕРБ, защото не са виждали друга алтернатива да насочат гласовете си точно към ПП, за да може тази коалиция да има повече проценти и същевременно повече депутати…
Найрая ще ви опиша с няколко думи за моите страхове след 14.11.2021!

Страх номер едно е коалиция от ГЕРБ и ДПС с тихата подкрепа на ИТН и части от ДА България и ПП, но това е по-скоро в сферата на фантазията, така че се надявам да си остане точно такава!
Страх номер две е най-реалният и точно той трябва да бъде избегнат от всички нас, а именно коалиция от ПП, ДА България, ИТН и евентуално Мая Манолова!

Искам просто да се замислите колко много Америка ще има тук, как ДПС отново ще влезе в управлението, но през своя сателит ИТН, както и чрез задължителният натиск от Америка, Турция и ЕС?

Писна ми Америка да ми решава бъдещето! Писна ми държава, която се намира на другият край на света да ми определя правилата по които да живея, да си затваря умишлено очите за кражбите на политиците ни, да ги държи с компромати и да ги ползва когато трябва да си защитава личните интереси!

Определено съм отвратен и от Бездушната Европейска бюрокрация, която точно като Американската си затваряше очите в последните 20 години за корупцията, бедността и наглостта, които се ширят необезпокоявано в родината ни!

На всички трябва да ни е ясно, че никой отвън нашите граници НЕ ИСКА България да бъде силна и независима държава и точно за това е време всички ние да я направим точно такава!!
Каквито и да са резултатите на изборите, ние не трябва да допускаме създаването на ПРОАМЕРИКАНСКО правителство и от сега призовавам Кирил и Асен да обмислят внимателно бъдещите си действия, защото търпимостта на българина се крепи наистина на косъм и е много важно той да не се скъса!

Това което според мен е нужно на България в следващите поне 2 години е Правителство между ПП, БСП, Мая Манолова и дори ако се наложи от Възраждане!

Осъзнавам че това са твърде различни визии, че звучи направо нереално, но лично според мен
това е балансът, който ни е нужен, за да не залитнем, за да спрем да се люшкаме и за да изчистим блатото!

Заради всички тези мои страхове и надежди, призовавам всички да гласуват за тези четири партии, за да могат ТЕ да съберат така нужните ни 125 гласа!
Колкото до Президентската битка, то смятам, че изборът е ясен и той е Румен Радев, въпреки неговите пропуски:

1. Допусна в инициативният си комитет хора, като Филип Станев и Станислав Балабанов от ИТН, които са всичко друго, но НЕ и най-доброто от тази партия, както и затъналият в корупционни схеми, лично протежиран от Найден Зеленогорски, Кмет на Плевен – Георг Спартански!
С такива лица по-скоро отблъсквате симпатизанти, отколкото да привличате такива, Г-н Радев, но никой не е безгрешен!

2. Вторият пропуск на Радев бе, че не се отказа от Президентската надпревара и не влезе лично в реалната политика!

С рейтинга който той има спокойно можеше да отвее ГЕРБ и да събере поне 35-40%, които щяха да му позволят да управлява почти самостоятелно!
Това е реалността в България днес през моите очи, а каква ще бъде в понеделник си зависи от всички нас!

Излезте и гласувайте, защото само голямата активност ще намали влиянието на ДПС и ще обезличи купените гласове от ГЕРБ!

Излезте и гласувайте, защото наближава Коледа и Е ВРЕМЕ ДА ЗАКОЛИМ Прасето(!)
Промяната няма да дойде сама, тя ще дойде само когато наистина я поискаме и се преборим за нея…

Иван Иванов