Делян Добрев хвърли ръкавицата на Асен Василев

Предизвика го да сметнат цената заедно

„Отдавна не гледам участията по телевизиите на Кирил и Асен, защото те само лъжат. Разбрах, че вчера Асен Василев казал при Поли Златарева по БНТ: „Тогава беше свястно момче, но сега нещо може би…“.

Заради това изказване на Асен Василев, Делян Добрев реши да му хвърли ръкавицата и го призова да светнат цената на „Газпром“ за месец юли пред медиите и цялото общество, за да докажем истината.

Делян Добрев припомни, че е показал фактури и доказателства, че правителството на Петков отново е купувало от „Газпром“, но на цена, завишена с 28%.
„Цената по договора с „Газпром“ за месец юли е 86 евро и не се смята така както си мисли Асен Василев!!! Язък, че беше Министър на финансите и вицепремиер почти цяла година. А преди години беше дори и Министър на енергетиката“.

След казаното дотук Делян Добрев отново покани Асен Василев на публичен диспут, за да сметнат цената на флип чарт пред обществеността.
По този начин заедно ще докажат как е била източвана държавата в полза на „Газпром“ и офшорки (вероятно на Промяната).

Не на последно място, аз все още се смятам за свястно момче, поради поне 2 причини:
1. По мое време, като Министър, изгонихме посредниците и цената падна с 22%;
2. Не съм измамил съдружника си датчанин и свои приятели с 15-20 млн. евро (всъщност, не съм измамил никой дори с 1 евро).“, написа Добрев.
Източник: dir.bg