Демократи, и демокрация в България никога не е имало, няма и зачатъци на такава, и към днешна дата !

Демократи, и демокрация в България никога не е имало, няма и зачатъци на такава, и към днешна дата ! Къде е видяхa тази демокрация ????? Това, че и казват ,,УЖ представителната демокрация “ и се крият зад това заглавие / фасада не означава автоматично, че е демокрация ! Всичко извън РЕФЕРЕНДУМИТЕ е престъпна репресивна окупация от мракобесен средновековен тип !

Единствената форма на демокрация е – РЕФЕРЕНДУМИ …друга форма не съществува ! Представителната демокрация НЕ Е демокрация ..ОФШОРНАТА демокрация също НЕ Е демокрация …а за мен лично е и върховно престъпление ! Кой им дава правото еднолично да решават, всички ние останалите как да живеем. В кой век живеем ?! Що за безумие ! От къде произтичат тези техни права, над всички нас ?

Представителната демокрация – е ПЛЕМЕННО понятие, в генезиса си – демокрация с ВОЖДОВЕ не съществува ! Антипод на общество, Държава ! По скоро е съпоставимо към други векове ..епохи ..континенти ..Изчерпано като идея и съдържание от преди едни 7/8 века … РОБИ на офшорните им сметки, събудете се !

Когато делегираш права -там демокрацията умира …не съществува . Който е убеден в другото да ми направи едно нотариално пълномощно за къщата си, срещу голи обещания от моя страна, че ще живее по добре ..Аз ще решавам в коя стая той да живее ..как да живее ..на топло …студено …Кои стаи от къщата му аз да продавам …кои да давам под наем …колко да плащаш за вода и ток в собствената му къща да определям АЗ – БЕЗ да ми е интересно неговото мнение …и желания … Да залагам къщата му в банка …да тегля кредити срещу този залог, които кредити аз да изразходвам / харча както намеря за добре …а той да ги връща на банката дълги години . И за всичко това, да ми плаща такси -данъци ! Има ли съгласни, ЖЕЛАЕЩИ да ми направят нотариално пълномощно .. ????? Как мислите ????? Това е представителната ,, ИМ “ фалшива ,,УЖ “ демокрация. Няма по уродливо престъпно понятие !

Всички са последица от ФАЛШИВАТА ,,ИМ“ престъпна конституция на ДС на БКП ! ВНС …от къде произтича тази величественост също не става много ясно. От епопеята на Шипка не е със сигурност. България и вселената ги е имало и преди този ФАЛШИВ лист хартия -НО след него няма да я има ….Всички световни показатели, и статистики са категорични по този въпрос …въпрос на късо време ! Това не е свещена крава …не е и алманах …алфа и омега в каквото ни убеждават и облъчват денонощно …Това е един ФАЛШИВ лист хартия, нищо повече или по малко . Една конституция да е законна и легитимна единствения вариант е да е приета не РЕФЕРЕНДУМИ -всичко останало е престъпна РЕПРЕСИВНА ОКУПАЦИЯ ! Резултатите КАТАСТРОФАЛНИ – По стандарт на живот след Габон /Африка …и по смъртност №1 в света ..забележете в света … Отговарят и покриват всички международни харти и стандарти да им бъде потърсена ЛИЧНА отговорност за ГЕНОЦИД от наказателен трибунал ..всички окупатори след 90-та -БЕЗ изключения !

Joro Rosinovv

Снимка на Joro Rosinovv.